Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Η ώρα του πολίτη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ώρα του πολίτη

Ώρα του πολίτη, λοιπόν, ώρα του Ζωγράφου, ώρα για δουλειά.

Μετά την κατανυκτική -και αναγκαία για τους περισσότερους- περίοδο του Πάσχα, η στροφή του μήνα μας έβγαλε στην ευθεία των εκλογών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Πλησιάζει, λοιπόν, η ώρα για όλους μας να πάρουμε θέση στα ζητήματα που αφορούν την πόλη μας, τη ζωή και την καθημερινότητά μας.

Η αποχή και η ιδιώτευση δεν αποτελούν επιλογές. Το μόνο που αποτελούν είναι ένδειξη αδιαφορίας. Και σίγουρα δεν δικαιολογούν οποιαδήποτε μελλοντική γκρίνια ή μεμψιμοιρία. Θα αρκεστώ να πω ότι η απόσταση από το «θα ήθελα για την πόλη μου» μέχρι το «πράττω για την πόλη μου» είναι ακριβώς η ίδια που χωρίζει τον καναπέ μας από το εκλογικό κέντρο.

Σε κάθε περίπτωση η ώρα του πολίτη έφτασε και ο καθένας θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του.

Ώρα του πολίτη, λοιπόν, ώρα του Ζωγράφου, ώρα για δουλειά. Η παράταξη «Ζωγράφου, ώρα για δουλειά, ενωτική δύναμη για μια ανθρώπινη πόλη» του Βασίλη Θώδα συμπυκνώνει τόσο στον τίτλο της, όσο και στις προγραμματικές της δηλώσεις τους στόχους και τη μέθοδο εργασίας της.

Δουλειά και ενότητα για να κάνουμε πιο ανθρώπινη την πόλη μας. Λιτά, μεστά και συγκεκριμένα. Οτιδήποτε λιγότερο θα ήταν ελλιπές. Οτιδήποτε περισσότερο θα κινδύνευε να είναι στόμφος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις