Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νικολέτα Καρρά – διαζύγιο: Ξαφνικός χωρισμός μετά από εφτά χρόνια γάμου
LIFESTYLE

Νικολέτα Καρρά – διαζύγιο: Ξαφνικός χωρισμός μετά από εφτά χρόνια γάμου

Νικολέτα Καρρά - διαζύγιο: Η πανέμορφη ηθοποιός, χώρισε με τον Φώτη Πιττατζή ύστερα από 7 χρόνια έγγαμου βίου.

Νικολέτα Καρρά – διαζύγιο: Την απόφαση να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους πήραν η ηθοποιός Νικολέτα Καρρά και ο σύζυγός της, επιχειρηματίας Φώτος Πιττατζής.  Το ζευγάρι που παντρεύτηκε στην Κύπρο το 2012, αποφάσισε να χωρίσει έπειτα από 7 χρόνια γάμου. Η οριστική απόφαση πάρθηκε σύμφωνα με το znews.gr τον περασμένο μήνα, ενώ πριν από λίγες μέρες η γνωστή ηθοποιός έφυγε από το σπίτι τους στα βόρεια προάστια. «Ήταν πολύ δύσκολο και για τους δύο, γιατί συνεχίζουν να αγαπιούνται πολύ» λέει φιλικό τους πρόσωπο στο Znews. «Γι’ αυτό τον λόγο ακόμα η λέξη «διαζύγιο» δεν έχει ακουστεί ούτε από τον έναν αλλά ούτε από τον άλλον».

Φαίνεται πως καθοριστικό ρόλο στην απόφασή τους έπαιξε το γεγονός πως το πρώην ζευγάρι ήταν αναγκασμένο να περνά πολύ χρόνο χωριστά. Η Νικολέτα Καρρά στην Αθήνα και ο Φώτος Πιττατζής στην Κύπρο. Έτσι, το ζευγάρι έκανε Πάσχα χωριστά με τον επιχειρηματία να μένει στην στην Κύπρο με τους συγγενείς του και τη Νικολέτα Καρρά να επιλέγει για τις γιορτές την Ελούντα της Κρήτης.

Νικολέτα Καρρά & Φώτος Πιττατζής: Πώς γνωρίστηκαν

Πριν από οκτώ χρόνια εκείνη ήταν ελεύθερη και χωρίς ιδιαίτερη επιθυμία να κάνει σχέση. Εκείνος ένας bon viveur, περιζήτητος εργένης με λαμπρή δικηγορική καριέρα στην Κύπρο και «βολεμένος» στην εργένικη ζωή, όπως παραδέχεται, χωρίς καμία ιδιαίτερη επιθυμία να κάνει οικογένεια και παιδιά. Γνωρίστηκαν τυχαία όταν ένα Σαββατοκύριακο η Νικολέτα είχε κατέβει στην Κύπρο για διακοπές. «Είχαμε μια κοινή φίλη και τις κάλεσα ένα βράδυ σπίτι μου για φαγητό. Τη Νικολέτα δεν την ήξερα καθόλου, γιατί δεν έβλεπα ελληνική τηλεόραση. Ήταν εντυπωσιακά όμορφη, αλλά με εξέπληξε περισσότερο το ότι ήταν μια γυναίκα με τόσο βάθος που απολάμβανα να συζητάω μαζί της» μου λέει ο Φώτος. «Στην αρχή με παραξένεψε λίγο», λέει η Νικολέτα.

Ο έρωτας δεν ήταν κεραυνοβόλος

«Είχε το στιλ του άντρα με μεγάλη αυτοπεποίθηση, ίσως λίγο παραπάνω από όσο μπορεί να αντέχει ο γυναικείος μου εγωισμός και είχα συνηθίσει. Όμως τον έβρισκα γοητευτικό και μου ασκούσε μια έντονη έλξη. Όταν αρχίσαμε να συζητάμε, άρχισα να δείχνω μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Διαπίστωσα ότι είναι ένας από τους πιο ευφυείς ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου και δικαίως έχει αυτή την αυτοπεποίθηση ‒ αυτή ήταν άλλωστε που μας έφερε κοντά και γίναμε ζευγάρι. Αν δεν έχει αυτός τέτοια αυτοπεποίθηση που έχει πετύχει τόσα στη ζωή του, τότε ποιος θα την έχει;» Όμως ο έρωτας δεν ήταν ακριβώς αυτό που λέμε κεραυνοβόλος.

«Δυο μέρες μετά το δείπνο τις κάλεσα σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου. Μόλις είχα εκλεγεί πρόεδρος σε μια ομάδα A’ εθνικής στην Κύπρο και τις κάλεσα στο γήπεδο. Ήταν ουσιαστικά ο πρώτος μου αγώνας ως πρόεδρος. Εκεί, στο γήπεδο, κάτι έγινε μεταξύ μας. Μετά τον αγώνα βγήκαμε και υπήρχε μεταξύ μας μια ερωτική ένταση, το αντιλαμβανόμασταν και οι δύο. Με το που έφυγε η Νικολέτα για την Αθήνα, μετά από τέσσερις μέρες ήρθα και την κάλεσα να βγούμε, αφού πρώτα της είχα στείλει λουλούδια και σοκολατάκια για να τα βρει όταν επιστρέψει».

Είχαμε συνηθίσει την απόσταση

Ο γάμος έγινε στην Κύπρο και αναμφίβολα η Νικολέττα ήταν μια από τις εντυπωσιακές νύφες. «Ακόμα και αμφιβολίες να είχα, μόλις την είδα στην εκκλησία εξανεμίστηκαν όλες!» λέει γελώντας ο Φώτος. Από τότε οι αποστάσεις εκμηδενίστηκαν εντελώς. «Δεν του έχω γκρινιάξει ποτέ για τη δουλειά του, τη σέβομαι, όπως κάνει κι εκείνος για τη δική μου. Τώρα που συγκατοικούμε είναι πρωτόγνωρο για εμάς. Είχα ένα φόβο, γιατί είχαμε συνηθίσει την απόσταση και δεν ήξερα πώς θα είναι να είμαστε συνέχεια μαζί. Παρ’ όλα αυτά ήταν μια ευχάριστη έκπληξη, γιατί μας αρέσει, μάλλον γιατί μας είχε λείψει. Οπότε τώρα το απολαμβάνουμε».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις