Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Serial killer Κύπρος: Ο αρχηγός της πυροσβεστικής “ανέβασε” εικόνα με εύρημα από τον βυθό της Κόκκινης Λίμνης
ΚΟΣΜΟΣ

Serial killer Κύπρος: Ο αρχηγός της πυροσβεστικής “ανέβασε” εικόνα με εύρημα από τον βυθό της Κόκκινης Λίμνης

Serial killer Κύπρος: Σύμφωνα με το SigmaLive, το τσιμεντομπλόκ πιθανώς να συνδέεται με τη σορό της 29χρονης Μαρικάρ Βαλντέζ Αρκιόλα.

Serial killer Κύπρος: Φωτογραφίες από ένα εύρημα που ενδέχεται να οδηγήσει στην ανάσυρση ενός ακόμη θύματος του serial killer της Κύπρου, Νίκου Μεταξά, δημοσιοποίησε ο διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Κύπρου Μάρκος Τράγκολας. Πρόκειται για ένα μπλοκ τσιμέντου το οποίου εντοπίστηκε και ανασύρθηκε κατά τις έρευνες των Αρχών στην Κόκκινη Λίμνη. Λίγες ώρες μετά την πολύκροτη παραίτηση του Κύπριου υπουργού Δικαιοσύνης Ιωνά Νικολάου, ο Μάρκος Τράγκολας ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook δυο φωτογραφίες από το νέο στοιχείο για τη δράση του serial killer και τις συνόδευσε με την εξής φράση: «Έρευνα με υπομονή, επιμονή, αισιοδοξία και ελπίδα. Μέχρι τέλους».

Σύμφωνα με το κυπριακό SigmaLive, το τσιμεντομπλόκ που εντοπίστηκε πιθανώς να συνδέεται με τη σορό της 29χρονης Μαρικάρ Βαλντέζ Αρκιόλα (Maricar Valdez Arquiola), την οποία δολοφόνησε ο 35χρονος ίλαρχος. Υπενθυμίζεται ότι κατά την ομολογία του ο serial killer Νίκος Μεταξάς είχε αναφέρει ότι έβαλε τη σορό σε μια βαλίτσα, στην οποία, ακολούθως, έδεσε σε ένα τσιμεντομπλόκ προκειμένου να βυθιστεί στη λίμνη. Οι έρευνες των αστυνομικών για την υπόθεση του serial killer εστιάζονται και στην τρίτη βαλίτσα όπου εικάζεται ότι βρίσκεται η σορός της 8χρονης Ελενα Ναταλία. Σημειώνεται ότι στην Κόκκινη Λίμνη δεν έχει, ακόμα, βρεθεί ούτε η σορός της 6χρονης Σιέρα.

Serial killer Κύπρου: Με κεφαλοκλείδωμα στραγγάλισε δύο γυναίκες

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πολίτης Κύπρου οι νεκροτομές που διενεργήθηκαν από τον ιατροδικαστή Ανδρέα Μαρνερίδη, ο οποίος μετέχει στο κλιμάκιο της Scotland Yard που βρίσκεται στη Κύπρο, κατέδειξαν πως δύο θύματα του ιλάρχου Νίκου Μεταξά δολοφονήθηκαν με στραγγαλισμό. Το πιο μακάβριο είναι ότι ο δράστης δεν χρησιμοποίησε τις παλάμες και τα δάχτυλα, αλλά το εσωτερικό μέρος του αγκώνα σφίγγοντας τον λαιμό τους. Για την Marry Rose και την γυναίκα που βρισκόταν στη βαλίτσα στη Κόκκινη Λίμνη, καταγράφηκε ως αιτία θανάτου «στραγγαλισμός – κεφαλοκλείδωμα». Για τις άλλες δύο, την Arian Palanas Lozano από τις Φιλιπίνες και την Kahda Anu από το Νεπάλ δεν διαπιστώθηκε η αιτία του θανάτου τους.

Σε πλήρη απάθεια

Για τη γυναίκα που βρέθηκε στη βαλίτσα, επιβεβαιώθηκε η εκτίμηση ότι πρόκειται για τη 36χρονη Livia – Florentina Bunea από τη Ρουμανία. Όπως ανέφεραν έγκυρες πηγές, τα στοιχεία του σωματότυπου της οδηγούν στο συμπέρασμα πως πρόκειται για τη Livia. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το reporter.com.cy, ο 35χρονος βρίσκεται σε πλήρη απάθεια και είναι λες και διασκεδάζει το γεγονός ότι όλη η Αστυνομία ασχολείται συνεχώς μαζί του.

∆εν έχει βουρκώσει, ούτε έχει ρίξει ένα δάκρυ

Η απάθεια του σύμφωνα με το ρεπορτάζ μάλιστα επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι όταν κλήθηκε να απαντήσει τι ρούχα φορούσε η μητέρα της οκτάχρονης που είναι μια εκ των δύο σορών που εντοπίστηκε στην Κόκκινη Λίμνη, ο 35χρονος «Ορέστης» απάντησε με ωμό τρόπο «μπορεί να φορούσε, μπορεί να μην φορούσε».  Σημειώνεται πως ο 35χρονος που έχει ήδη εξεταστεί από κυβερνητικό ψυχίατρο σύμφωνα με τον οποίο, είχε πλήρη συναίσθηση των πράξεων του. «Είναι εντελώς απαθής. ∆εν έχει δείξει ίχνος µεταµέλειας. ∆εν έχει βουρκώσει, ούτε έχει ρίξει ένα δάκρυ για τα θύµατά του. ∆εν έχει καν ζητήσει συγγνώµη για τις πράξεις του και φέρεται σαν να λειτουργεί µε απόλυτη νηφαλιότητα» αποκάλυψε αστυνομικός που συμμετέχει στις έρευνες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις