Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / UEFA Europa League: Ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση Άρσεναλ και Τσέλσι
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

UEFA Europa League: Ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση Άρσεναλ και Τσέλσι

UEFA Europa League: Οι πιθανότητες να δούμε έναν «λονδρέζικο» εμφύλιο στο Μπακού αυξάνονται μετά τους χθεσινούς πρώτους ημιτελικούς

UEFA Europa League: Ένα σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του UEFA Europa League απέκτησαν Άρσεναλ και Τσέλσι μετά τους χθεσινούς πρώτους ημιτελικούς. Οι πιθανότητες να δούμε ένα  «λονδρέζικο» εμφύλιο στο Μπακού αυξάνονται σημαντικά μετά την ολοκλήρωση των σημερινών πρώτων ημιτελικών της διοργάνωσης. Ειδικότερα, η Άρσεναλ επικράτησε εντός έδρας με 3-1 της Βαλένθια. Η έτερη ομάδα του Λονδίνου, η Τσέλσι απέσπασε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Άιντραχτ, παρόλο που στο β’ ημίχρονο έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες για να πάρει και τη νίκη.

Η αναμέτρηση Άρσεναλ-Βαλένθια, που ολοκληρώθηκε σε σκορ 3-1 είχε αρκετό σασπένς. Αν και αρχικά βρέθηκαν πίσω στο σκορ, οι Λονδρέζοι κατάφεραν σε δέκα λεπτά με τον Λακαζέτ να κάνουν την ανατροπή, και με τον Ομπαμεγιάνγκ στο 90′ να επικρατήσουν 3-1 της Βαλένθια, μειώνοντας την απόστασή τους από τον τελικό. Εξαιρετικός ο Γάλλος με δυο γκολ, πολύ καλός στις τοποθετήσεις του ο Παπασταθόπουλος. Στις 9 Μαΐου ο επαναληπτικός στο Μεστάγια.

 

Και η Τσέλσι όμως βρέθηκε ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση μετά την χθεσινή της αναμέτρηση με την Άιντραχτ, που έληξε με 1-1.
Υπενθυμίζεται ότι η Αϊντραχτ είχε σημειώσει τουλάχιστον δύο γκολ στα 20/22 τελευταία παιχνίδια της στο πλαίσιο ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Και η Τσέλσι όμως είχε να επιδείξει το φετινό άηττητό της στην Ευρώπη (11-1-0). Το ματς αναμενόταν αμφίρροπο κάτι που επαληθεύτηκε. Τελικά όμως οι Μπλε απέκτησαν το προβάδισμα χάρη στο εκτός έδρας γκολ τους.

 

 

https://twitter.com/fums_magazin/status/1124028080266280961?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1124028080266280961&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.gazzetta.gr%2Ffootball%2Feuropa-league%2Farticle%2F1351715%2Fekpliktiko-koreo-tis-aintraht-apo-mesa-vid

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις