Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ιδιοκτήτης καφετέριας – εφοριακός: “Δεν του επιτέθηκα, η κάμερα θα δείξει την αλήθεια» (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Ιδιοκτήτης καφετέριας – εφοριακός: “Δεν του επιτέθηκα, η κάμερα θα δείξει την αλήθεια» (vid)

Ιδιοκτήτης καφετέριας - εφοριακός: Όπως αναφέρει ο ελεγκτής, ο ιδιοκτήτης τον γρονθοκόπησε και ο ίδιος αναγκάστηκε να πάει στο νοσοκομείο.

Ιδιοκτήτης καφετέριας – εφοριακός: Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Aλεξανδρούπολης οδηγήθηκε ο ιδιοκτήτης καφετέριας που γρονθοκόπησε εφοριακό στην Αλεξανδρούπολη. Ο επιχειρηματίας ζήτησε αναβολή για την απολογία του, ενώ σύμφωνα με το evros24.gr ο άνδρας αρνήθηκε το γεγονός ότι χειροδίκησε ή επιτέθηκε στον εφοριακό υπάλληλο. Ο ιδιοκτήτης της καφετέριας υπέβαλε μήνυση εναντίον του εφοριακού «για εξύβριση, απειλή, παράβαση καθήκοντος και παράνομη κατακράτηση γιατί ήθελε να βγει από το κατάστημα για να ηρεμήσει» κάτι το οποίο δεν του επετράπη από τους υπαλλήλους της Εφορίας.

Όπως λέει ο ίδιος, αλλά και ο δικηγόρος υπεράσπισης του ιδιοκτήτη, οι εφοριακοί υπάλληλοι μπήκαν στο κατάστημα και η διαδικασία του ελέγχου διεξήχθη κανονικά. Ωστόσο, κάποια στιγμή, ένας υπάλληλος του μίλησε σε έντονα απειλητικό ύφος. Μάλιστα για να αποδείξει τον ισχυρισμό του πελάτη του, ο δικηγόρος θα προσκομίσει και το υλικό που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας του καταστήματος. «Η αλήθεια αποδεικνύεται από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που υπάρχει στο κατάστημα, το οποίο θα αξιολογηθεί και θα χρησιμοποιηθεί διότι νομολογιακά γίνεται δεκτό, και εφόσον είναι το μοναδικό μέσο για να αποδειχθεί η αθωότητα του κατηγορουμένου μπορεί να αξιολογηθεί και να χρησιμοποιηθεί. Εκεί θα αποδειχτούν τα πάντα και η αλήθεια», δήλωσε ο δικηγόρος.

Ο καταστηματάρχης αφέθηκε ελεύθερος

Όσον αφορά τώρα στο εάν όντως υπήρξε κάποια παράβαση, ο καταστηματάρχης δήλωσε πως, δεν μπορεί ανά πάσα στιγμή να ελέγχει την δουλειά των υπαλλήλων του. «Εάν ο σερβιτόρος πάνω στη δουλειά, δε χτύπησε μια – δυο αποδείξεις, φταίω εγώ;» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης. Ο καταστηματάρχης αφέθηκε ελεύθερος και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Παρασκευής. Η συνέχεια της υπόθεσης, στα δικαστήρια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις