Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εξάρχεια: Νέα επιχείρηση για κύκλωμα ναρκωτικών (pics)
ΕΛΛΑΔΑ

Εξάρχεια: Νέα επιχείρηση για κύκλωμα ναρκωτικών (pics)

Εξάρχεια: Οι οργανωμένες επιχειρήσεις ξεκίνησαν σε εντατικό ρυθμό μετά τη συμπλοκή μέσα σε κτήριο υπό κατάληψη μεταξύ αγνώστων και ανδρών του Λιμενικού.

Εξάρχεια: Εκατόν πενήντα πέντε κιλά κάνναβης, σε δύο χώρους απόκρυψης και τρεις συλλήψεις διακινητών, απέφερε η νέα, τρίτη τις τελευταίες είκοσι ημέρες, επιχείρηση της Αστυνομίας, στην περιοχή των Εξαρχείων. Η νέα επιχείρηση στην οποία πήραν μέρος ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με αιχμή του δόρατος την ΕΚΑΜ, οργανώθηκε από τη Δίωξη Ναρκωτικών μετά από πληροφορίες για τον ρόλο τριών Αλβανών υπηκόων, οι δύο εκ των οποίων είναι αδέλφια.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Διμοιρίες των ΜΑΤ έκλεισαν τους δρόμους

Αφού απέκλεισαν δρόμους με Διμοιρίες των ΜΑΤ και πήραν όλα τα μέτρα ασφαλείας, η Δίωξη, παρουσία εισαγγελέα, έκανε έρευνα σε δύο σπίτια “καβάντζες” ναρκωτικών.

Σε ένα σπίτι τα ναρκωτικά, στο άλλοι οι κάτοχοί τους

Σε διαμέρισμα της οδού Σπυρίδωνα Τρικούπη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οι μεγάλες ποσότητες των ναρκωτικών, ενώ σε σπίτι στην οδό Αρριανίτου συνελήφθησαν οι τρεις εμπλεκόμενοι αλλοδαποί ενώ προσήχθησαν για εξέταση και συγγενικά τους πρόσωπα.

Από 24 έως 30 ετών οι συλληφθέντες

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, οι τρεις Αλβανοί υπήκοοι, ηλικίας 24, 25 και 30 ετών, που θεωρούνται μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε τα ναρκωτικά στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων, παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα καθώς στους χώρους όπου κινούνταν κατασχέθηκαν:

80 συσκευασίες, περιέχουσες ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους, 155  κιλών και 401 γραμμαρίων,

το χρηματικό ποσό των 11.825  ευρώ,

ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,

και συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Οι επιχειρήσεις άρχισαν εντατικά, μετά την επίθεση κατά των Λιμενικών

Υπενθυμίζεται ότι οι οργανωμένες επιχειρήσεις αυτού του είδους, ξεκίνησαν σε εντατικό ρυθμό μετά τη γνωστή συμπλοκή μέσα σε κτήριο υπό κατάληψη μεταξύ αγνώστων και ανδρών του Λιμενικού οι οποίοι είχαν φθάσει επί τόπου για τη σύλληψη δύο αλλοδαπών γυναικών, οι οποίες εμπλέκονταν με διακίνηση ναρκωτικών.

Όρμησαν πάνω τους

Τότε, οι τριάντα με σαράντα, αγνώστου ακόμη ταυτότητας, κουκουλοφόροι, όρμησαν κατά των λιμενικών και κατάφεραν προς στιγμήν να αποσπάσουν από τα χέρια τους τη μία από τις δύο γυναίκες, αλλά και να αρπάξουν τα όπλα τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις