Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Διαρρήκτες αυτοκινήτων: Γεωργιανοί είχαν ρημάξει τα οχήματα στα Νότια Προάστια
ΕΛΛΑΔΑ

Διαρρήκτες αυτοκινήτων: Γεωργιανοί είχαν ρημάξει τα οχήματα στα Νότια Προάστια

Διαρρήκτες αυτοκινήτων: Αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τους αλλοδαπούς, ηλικίας 32 και 33 ετών, μετά από... τριπλή διάρρηξη.

Διαρρήκτες αυτοκινήτων: Δίδυμο Γεωργιανών διαρρηκτών ήταν πίσω από δεκάδες παραβιάσεις αυτοκινήτων, τα οποία οι κάτοχοί τους στάθμευαν κοντά στα σπίτια τους η στο χώρο της εργασίας τους, σε περιοχές των Νοτίων Προαστίων. Αστυνομικοί του Τμήματος Ηλιούπολης, οι κάτοικοι της οποίας μεταξύ άλλων αντιμετώπιζαν μεγάλο πρόβλημα από τις συνεχείς επιθέσεις των κακοποιών, που συνοδεύονταν και από σοβαρές ζημιές, κατάφεραν να συλλάβουν τους αλλοδαπούς, ηλικίας 32 και 33 ετών, μετά από… τριπλή διάρρηξη σταθμευμένων οχημάτων  στις περιοχές της Γλυφάδας και της Ηλιούπολης.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Όπως εξακριβώθηκε είχαν αρπάξει από το εσωτερικό των οχημάτων μετρητά και άλλα αντικείμενα που βρήκαν.

Εδώ και τρεις μήνες άρχισαν τη δράση

Η έρευνα έδειξε ότι  οι δράστες, από τριμήνου και πλέον, εντόπιζαν σταθμευμένα οχήματα στα Νότια Προάστια.

Θρυμμάτιζαν με λοστούς τα τζάμια

Έσπαγαν με λοστούς τα τζάμια των παραθύρων τους και άρπαζαν από το εσωτερικό τους, ηλεκτρονικές συσκευές, χρήματα, αποσκευές, έγγραφα και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Βρήκαν γυαλιά ηλίου, ρολόγια, ηλεκτρονικά, κινητά, φωτογραφική μηχανή

Από τις έρευνες στα σπίτια όπου διέμεναν, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, που ανέλαβαν τη συνολική έρευνα της δράσης τους,  βρήκαν και κατέσχεσαν πλήθος κλοπιμαίων, όπως γυαλιά ηλίου, ρολόγια χειρός, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα, φωτογραφική μηχανή καθώς και άλλα αντικείμενα, αλλά και διαρρηκτικά εργαλεία.

Χτυπούσαν σε Γλυφάδα, Άλιμο, Ελληνικό, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη

Μέχρι στιγμής, αναφέρει η Αστυνομία,  έχουν εξιχνιασθεί είκοσι έξι  περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών από οχήματα σταθμευμένα σε  Γλυφάδα, Άλιμο, Ελληνικό, Αργυρούπολη και Ηλιούπολη.

Στον εισαγγελέα οι Γεωργιανοί

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες ληστρικές επιθέσεις συνεχίζεται από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις