Bing Bang Theory: Τίτλοι τέλους μετά από 12 ολόκληρα χρόνια… nerdy περιπετειών

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Bing Bang Theory: Τίτλοι τέλους μετά από 12 ολόκληρα χρόνια… nerdy περιπετειών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Big Bang Theory: Η μακροβιότερη πολυκάμερη κωμική σειρά στην αμερικανική τηλεόραση φτάνει στο τέλος της - Προχθές γυρίστηκε το τελευταίο επεισόδιο

02.05.2019 | 18:19

Big Bang Theory: Το Big Bang Theory, μία από τις πιο επιτυχημένες κωμικές σειρές όλων των εποχών, φτάνει στο τέλος του, μετά από 12 ολόκληρα χρόνια nerdy περιπετειών. Συγκινημένοι, οι πρωταγωνιστές του Big Bang Theory, που έχουν όλοι γίνει εκατομμυριούχοι χάρη στη συμμετοχή τους στη σειρά, άφησαν τα αποτυπώματα των χεριών τους άφησαν σε τσιμεντένια πλάκα έξω από το TCL Chinese Theatre στο Χόλιγουντ. Είναι η πρώτη φορά που μια τέτοιου είδους τελετή γίνεται προς τιμήν των ηθοποιών μιας τηλεοπτικής σειράς. Ωστόσο αυτό το «επίσημο» αντίο δικαιολογείται αν σκεφτεί κανείς ότι το Big Bang Theory δεν ήταν μόνο η μακροβιότερη πολυκάμερη κωμική σειρά στην αμερικανική τηλεόραση, αλλά και η σειρά που έφερε τα… geeks στη μόδα.

Με πρωταγωνιστές τους Τζόνι Γκαλέκι, Τζιμ Πάρσονς, Κάλεϊ Κουόκο, Σάιμον Χέλμπεργκ, Κουνάλ Ναϊγιάρ, Μαγίμ Μπιαλίκ και Μελίσα Ράους, το Big Bang Theory είναι μια σειρά που παρουσιάζει την καθημερινή ζωή τεσσάρων επιστημόνων και των φίλων τους. Η σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται το 2007, και μέχρι σήμερα έχει προταθεί για 52 βραβεία Emmy, αποσπώντας 10 νίκες, καθώς και για 7 Χρυσές Σφαίρες ενώ έχει κερδίσει μία. Μετά από ένα ρεκόρ 279 επεισοδίων, το Big Bang Theory θα ολοκληρώσει τις 12 σεζόν του με ένα χορταστικό ωριαίο επεισόδιο στα μέσα Μαΐου.

https://twitter.com/plinthcedd/status/1123744775608446978?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1123744775608446978&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Flife-style%2FHollywood%2Farticle%2F886926%2Ftitloi-telous-12-hronia-meta-gia-to-big-bang-theory%2F

Συγκινημένος ο «Σέλντον» από το τέλος της σειράς

«Χθες βράδυ (σ.σ. το βράδυ της Τρίτης) γυρίσαμε το τελευταίο μας επεισόδιο», δήλωσε ο Πάρσονς στην τελετή. «Η τιμή που μας γίνεται ταιριάζει απόλυτα και είναι πολύ συγκινητική. Είναι ένα απίστευτα τέλειο τέλος για αυτή την εμπειρία».

Σύμφωνα με το Forbes, ο Πάρσονς, που υποδύεται τον φυσικό Σέλντον Κούπερ ο οποίος έχει το επίπεδο IQ μιας διάνοιας αλλά υστερεί σε βασικές κοινωνικές δεξιότητες, ήταν το 2018 ο πιο ακριβοπληρωμένος τηλεοπτικός ηθοποιός στον κόσμο.

 

Exit mobile version