Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Τώρα θα πω πράγματα, που δεν τα ξέρουν ούτε οι γονείς μου (vid)
LIFESTYLE

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Τώρα θα πω πράγματα, που δεν τα ξέρουν ούτε οι γονείς μου (vid)

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η ηθοποιός μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για τον άντρα της και την οικογενειακή τους ζωή.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου το βράδυ της Τετάρτης ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη. Η ηθοποιός αποκάλυψε πώς γνωρίστηκε με τον άντρα της και τόνισε πώς είναι πολύ υπερήφανη για εκείνον, αφού κάνει αυτό που είχε ονειρευτεί στη ζωή του. Μάλιστα, είπε πώς είναι υπερήφανη για τις επαγγελματικές του επιλογές όπως και εκείνος. Η γνωριμία τους κρατάει πάνω από δέκα χρόνια, ενώ μαζί είναι μόλις έξι. Όπως είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, στην αρχή ήταν μόνο φίλοι και ο ένας μιλούσε στον άλλον για την δουλειά του. Όταν αποφάσισαν να πάνε για έναν καφέ, δεν χώρισαν ποτέ. Ο Φώτης την διεκδίκησε με έναν ξεχωριστό τρόπο, ο οποίος την κέντρισε και αυτό είναι κάτι που εκτίμησε πολύ σε εκείνον.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Θα πω πράγματα που δεν ξέρουν ούτε οι γονείς μου

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου συγκλόνισε περιγράφοντας τη δύσκολη περίοδο που πέρασε και μάλιστα αποκάλυψε πράγματα που δεν ήξεραν ούτε οι γονείς της. «Στη δεύτερη εγκυμοσύνη ένιωσα ότι μπορεί να πάθω επιλόχειο κατάθλιψη. Έχω περάσει κατάθλιψη και αρκετά βαριά, μετά από ένα γεγονός που με στεναχώρησε πάρα πολύ. Και το πέρασα και για πολλά χρόνια, κανείς δεν το ήξερε. Περνούσα πολύ δύσκολα. Θα πω τώρα κάποια πράγματα που ούτε οι γονείς μου δεν τα ξέρουν. Πάθαινα κρίσεις πανικού συνεχόμενες και είχα πάει τρεις φορές στο νοσοκομείο από αυτό. Την τελευταία φορά που πήγα μου είπε ένας γιατρός στη Θεσσαλονίκη ότι παθαίνω μικρά καρδιακά επεισόδια και κάποια μέρα θα πάθω ένα μεγάλο. Και να αρχίσω να φροντίζω λίγο τον εαυτό μου γιατί είναι όλο στο μυαλό μου και δεν είναι κάτι που υπάρχει στο σύστημά μου από μόνο του, είναι κάτι που εγώ βάζω. Με το που έμπαινα μέσα στο σπίτι πάθαινα κρίσεις, τώρα που στο λέω με πιάνει ένα σφίξιμο. Κανείς δεν το ήξερε αυτό», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Τέλος, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε για το πότε θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως σκέφτεται κάποια στιγμή να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο, αλλά σε εκκλησάκι με λίγους και καλούς φίλους τους και τις οικογένειές τους.  Πριν από έναν μήνα σε συνέντευξή της στο «Dot» η Πηνελόπη είχε αποκαλύψει ότι δεν έχει βαφτίσει ακόμη την κόρη της Λυδία. «Οι γονείς μου δεν συμφωνούν που δεν βάφτισα το παιδί μου. Προσπαθώ να μη συζητάω γι’ αυτό, γιατί είναι ένα θέμα πάρα πολύ ευαίσθητο για την ελληνική κοινωνία. Είναι κάποια πράγματα όμως που θέλω να γίνονται με τον δικό μου τρόπο. Θέλω να βρω έναν πνευματικό άνθρωπο που θα με έχει “αγγίξει” για να βαφτίσει το παιδί μου. Θα ήθελα το παιδί μου να έχει τη δυνατότητα να μπορεί να διαλέξει».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις