Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef: Η Σπυριδούλα έκανε μέχρι και τον Κουτσόπουλο να απηυδήσει – «Γιατί κάνεις σαν λαχαναγορίτισσα;»
LIFESTYLE

MasterChef: Η Σπυριδούλα έκανε μέχρι και τον Κουτσόπουλο να απηυδήσει – «Γιατί κάνεις σαν λαχαναγορίτισσα;»

MasterChef: Η Σπυριδούλα είχε κερδίσει το δικαίωμα να είναι αρχηγός με αποτέλεσμα να είναι εκείνη που έδινε τις οδηγίες στην κόκκινη ομάδα και το έκανε με τσιρίδες.

MasterChef: Έκλεισαν τα αυτιά τους οι τηλεθεατές κατά την ομαδική δοκιμασία του MasterChef της Τετάρτης. Πρωταγωνιστής η Σπυριδούλα και αυτή τη φορά για τις σπαστικές τσιρίδες της.Η παίκτρια του MasterChef είχε κερδίσει το δικαίωμα να είναι αρχηγός με αποτέλεσμα να είναι εκείνη που έδινε τις οδηγίες στην κόκκινη ομάδα. Απέναντί της, διάλεξε την χαμηλών τόνων Ιωάννα που αδυνατούσε να συγκεντρώσει τις σκέψεις της, πόσω μάλλον να μαγειρέψει, με την Σπυριδούλα να ουρλιάζει ακατάπαυστα. Τέτοια ήταν η ένταση στη φωνή της παίκτριας του MasterChef που ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, φτάνοντας στον πάγκο δίπλα της τη ρώτησε. «Γιατί ουρλιάζει σαν λαχαναγορίτισσα;».

Δείτε το απόσπασμα:

MasterChef: Πιο μπροστά η κόκκινη ομάδα

Οι δύο ομάδες έπρεπε να χωριστούν στα δυο και να μαγειρέψουν από τρία πιάτα, χωρίς να βλέπουν ο ένας τον άλλο. Η δοκιμασία θα κρινόταν στην εμφάνιση, τη γεύση και την ιδέα του πιάτου, αλλά και το κατά πόσο τα δύο πιάτα της ίδιας συνταγής μοιάζουν. Αν και η ετυμηγορία των κριτών δεν έχει ανακοινωθεί, τα σχόλια Κοντιζά, Ιωάννίδη και Κουτσόπουλου για τα πιάτα της κόκκινης ομάδας του MasterChef ήταν σαφώς πιο θετικά, σε σχέση με εκείνα της μπλε. Επιπλέον, η μπλε ομάδα είχε δύο αστοχίες στα πιάτα – χρησιμοποίησαν διαφορετικό σκεύος για το ίδιο πιάτο – και μεγάλη απόκλιση στο στήσιμο και τη γεύση του γλυκού.

MasterChef: Τι θα δούμε απόψε

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις