Cardi B: Το καυτό φιλί στο άνδρα της και τα σόκιν… «μαθήματα ανατομίας» on camera!

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Cardi B: Το καυτό φιλί στο άνδρα της και τα σόκιν… «μαθήματα ανατομίας» on camera!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Cardi B: Η τραγουδίστρια ήταν αποκαλυπτική στο κόκκινο χαλί, αλλά αυτό δεν ήταν τίποτα μπροστά σε όσα... έδειξε στο βίντεο-απάντησή της

02.05.2019 | 17:26

Cardi B: Παρόλο που έφυγε από τα χθεσινοβραδινά Billboard Music Awards με αρκετά βραβεία, η ράπερ Cardi B βρίσκεται σήμερα στο επίκεντρο της δημοσιότητας για έναν άλλον λόγο. Η προκλητική ράπερ ήταν η πρωταγωνίστρια ενός από τα πιο αμφιλεγόμενα στιγμιότυπα της μεγάλης βραδιάς της απονομής στο Λας Βέγκας. Κατά την άφιξη της στο κόκκινο χαλί η Cardi Β πόζαρε άκρως… αποκαλυπτικά, προσελκύοντας – όπως είναι φυσικό – όλα τα φλας των φωτογράφων. Ειδικότερα, αντί να στηθεί χαμογελαστή για να φωτογραφηθεί όπως όλοι οι διάσημοι, η ράπερ πήρε αγκαλιά τον Offset και άρχισε να τον φιλά με πάθος. Πάνω στην κάψα της στιγμής όμως, το κίτρινο Moschino φόρεμα που φορούσε σηκώθηκε λίγο παραπάνω, χαρίζοντας μερικά «ακατάλληλα» στιγμιότυπα στους φωτογράφους.

Οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες έγιναν viral μέσα σε λίγα λεπτά. Υπήρξαν όμως και κάποιοι που δεν αρκέστηκαν στην απλή αναδημοσίευσή των εικόνων, αλλά έσπευσαν να τις επεξεργαστούν, εξαφανίζοντας τελείως το μικροσκοπικό εσώρουχο που φορούσε η Cardi B. Για αρκετή ώρα οι εικόνες αυτές εμφανίζονταν ως αυθεντικές στο Twitter και ακόμη και οι φαν της ράπερ είχαν σοκαριστεί. Όταν πληροφορήθηκε αυτό το γεγονός, η εκρηκτική Cardi B έγινε φυσικά έξαλλη. Μάλιστα, έσπευσε να απαντήσει στους haters της, διευκρινίζοντάς τους ότι οι εικόνες είναι προϊόν photoshop.   H απάντηση της δεν υπάρχει πια στο Instagram καθώς δημοσιεύτηκε με βίντεο που διεγράφη ως πολύ ακατάλληλο.

 

 

Cardi B: Το περιεχόμενο του ακατάλληλου βίντεο

Στο επίμαχο βίντεο, η Cardi B εμφανίζεται ημίγυμνη από το καμαρίνι της να κάνει… «μαθήματα ανατομίας» και να βρίζει τα τρολς που της επιτέθηκαν online. «Πρώτα από όλα, αυτό δεν είναι το μ@@@@ μου», λέει. «Το μ@@@@ μου είναι ακριβώς εδώ, από όπου γέννησα την κόρη μου. Το σημείο που φαίνεται, αυτός είναι απλώς ο κ@@@@ μου. Ξέρετε, όταν έχετε χοντρό κ@@@, αυτό το σημείο είναι πιο φαρδύ», αναφέρει μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια.

Μάλιστα, μην μπορώντας να κρύψει τον εκνευρισμό της για την έκταση που πήρε η αλλοιωμένη φωτογραφία, ο Cardi B απευθύνεται σε όσους ήθελαν να δουν τα γεννητικά της όργανα, σχολιάζοντας πως θα έπρεπε να έχουν παρακολουθήσει το σόου που έκανε ως στρίπερ, χρόνια πριν γίνει τραγουδίστρια. «Αν θέλατε τόσο πολύ να δείτε το μ@@@@ μου, έπρεπε να έρθετε να με δείτε όταν ήμουν μια γ@@@μένη στρίπερ, Τώρα, πολύ αργά!», καταλήγει.

Exit mobile version