Champions League: Το γκολ “ποίημα” του Λιονέλ Μέσι στον ημιτελικό της Μπαρτσελόνα με τη Λίβερπουλ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Champions League: Το γκολ “ποίημα” του Λιονέλ Μέσι στον ημιτελικό της Μπαρτσελόνα με τη Λίβερπουλ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Champions League: Με τα δύο γκολ του ο Λιονέλ Μέσι έφτασε τα 26 γκολ σε 33 ματς απέναντι σε αγγλικές ομάδες, στο Champions League και τα 12 φέτος στη διοργάνωση.

02.05.2019 | 11:29

Champions League: Πιο εντυπωσιακή από ποτέ, η Μπαρτσελόνα βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση της στον μεγάλο τελικό του Champions League, μετά το 3-0 επί της Λίβερπουλ στο «Καμπ Νου». Κορυφαίος για την Μπαρτσελόνα ήταν πάντως ο Τερ Στέγκεν που με τις αποκρούσεις του κράτησε «όρθια» την ομάδα του, ενώ σκόραραν στο 26′ ο Λουίς Σουάρες με φανταστική προβολή και ο Λιονέλ Μέσι στο 75′ με κοντινό πλασέ σε άδεια εστία και στο 82′ με απίστευτη εκτέλεση φάουλ στο γάμα της εστίας της Λίβερπουλ. Με τα δύο γκολ του ο Λιονέλ Μέσι έφτασε τα 26 γκολ σε 33 ματς απέναντι σε αγγλικές ομάδες, στο Champions League και τα 12 φέτος στη διοργάνωση.

Ήταν 1 Μαΐου 2005 όταν ο Λιονέλ Μέσι σημείωνε το πρώτο του γκολ με τη Μπαρτσελόνα. Πρωτομαγιά του 2019 έφτασε τα 600 τέρματα με τη Μπαρτσελόνα. Τα 600 γκολ του Μέσι από το 2005 μέχρι σήμερα, σημαίνουν 42.86 γκολ/σεζόν. Η ρεβάνς της Λίβερπουλ με τη Μπαρτσελόνα είναι προγραμματισμένη για τις 7 Μαΐου, στο «Άνφιλντ» με την παρέα του Λιονέλ Μέσι να είναι με το 1,5 πόδι στον τελικό. Εκεί, θα περιμένει ή τον Άγιαξ ή την Τότεναμ, επιχειρώντας να κατακτήσει το 6ο Champions League της ιστορίας της.

 Champions League: Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του χθεσινού πρώτου ημιτελικού, Μέσι

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ των «μπλαουγκράνα» πέτυχε δύο γκολ στην εμφατική νίκη της ομάδας του με σκορ 3-0 επί της Λίβερπουλ. Ο Μέσι πέτυχε το 2-0 και το 3-0, με τον πλανήτη να υποκλίνεται στο ταλέντο του στη φάση του τρίτου γκολ της Μπαρτσελόνα, όταν με μια εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο δεξί «παραθυράκι» της εστίας του Άλισον.

Δείτε το γκολ του Λιονέλ Μέσι από λήψεις από όλες τις γωνίες, αλλά και από την κερκίδα:

Exit mobile version