Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τριαντάφυλλος Σερέτης: Ο νέος έρωτας της Νατάσας Θεοδωρίδου
LIFESTYLE

Τριαντάφυλλος Σερέτης: Ο νέος έρωτας της Νατάσας Θεοδωρίδου

Τριαντάφυλλος Σερέτης: Η αγαπημένη Νατάσα Θεοδωρίδου γύρισε σελίδα στην προσωπική της ζωή.

Τριαντάφυλλος Σερέτης: Νέα σελίδα στη ζωή της φαίνεται πως γύρισε η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία είναι ξανά ερωτευμένη και δεν κρύβεται. Συγκεκριμένα, το πρωί της Τρίτης η εκπομπή Happy Day παρουσίασε όλο το ρεπορτάζ του περιοδικού Hello για τον νέο σύντροφο της γνωστής τραγουδίστριας. Η πολύ επιτυχημένη Νατάσα Θεοδωρίδου έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Τριαντάφυλλου Σερέτη και είναι μαζί τέσσερις με πέντε μήνες. Ο Τριαντάφυλλος Σερέτης είναι επιχειρηματίας και έχει μαζί με την οικογένεια του beach bar στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής. O γοητευτικός επιχειρηματίας αγαπάει το Instagram κι έχει δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες από τη ζωή του. Η τραγουδίστρια κάνει συχνά like και σχόλια στις φωτογραφίες του.

Τριαντάφυλλος Σερέτης

Οι κόρες της

Η 48χρονη Νατάσα Θεοδωρίδου φρόντιζε πάντα να κρύψει πολύ καλά την προσωπική της ζωή και απέφευγε να μιλά. Η τραγουδίστρια έχει δύο υπέροχες κόρες από τους δύο γάμους της. Την 24χρονη Χριστιάνα, από το γάμο της με τον Τάκη Μπέτα και την 19χρονη Ανδριάννα από το γάμο της με τον Ανδρέα Φουστάνο. Η τραγουδίστρια είναι πολύ δεμένη με τις δύο κόρες της, οι οποίες της μοιάζουν αρκετά. Και μπορεί η Νατάσα Θεοδωρίδου να είναι αρκετά δραστήρια στο Instagram, όμως, είναι πολύ λίγες οι φορές που έχει ανεβάσει φωτογραφίες τους.

Η μεγαλύτερη κόρη της, έχει πάρει πτυχίο από τη Νομική ενώ η μικρότερη, πέρασε πέρσι στο Τμήμα Φιλολογίας στην Καλαμάτα.

Τα διαζύγια

Το διαζύγιο από τον Ανδρέα Φουστάνο το 2006 απασχόλησε σε υπερβολικό θα έλεγε κανείς τα μέσα ενημέρωσης της εποχής. Όπως σε όλους τους χωρισμούς έτσι και σε αυτόν ακολούθησαν φήμες για τους λόγους που το ζευγάρι αποφάσισε να ακολουθήσει ξεχωριστούς δρόμους, με πολύ έντονη ότι ο πλαστικός χειρουργός δεν επιθυμούσε να συνεχίσει η Νατάσα Θεοδωρίδου να εμφανίζεται στις πίστες, γεγονός που έβρισκε αντίθετη την ίδια την τραγουδίστρια. Και οι δύο πλευρές για πολλά χρόνια απέφυγαν να μιλήσουν ο ένας για τον άλλον, ειδικά για το χωρισμό τους. Το πρώην ζευγάρι κρατά πλέον πολύ καλές σχέσεις.

Νατάσα Θεοδωρίδου: Το 2018 μίλησε στην “Ελένη” για τις κόρες της αλλά και την ίδια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις