Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Εργατική Πρωτομαγιά 2019: Aπεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ – Το μήνυμα του Δημήτρη Κουτσούμπα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εργατική Πρωτομαγιά 2019: Aπεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ – Το μήνυμα του Δημήτρη Κουτσούμπα

Εργατική Πρωτομαγιά 2019: Τετάρτη στις 10:30 η απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ για την Πρωτομαγιά, με τον Δημήτρη Κουτσούμπα στην "πρώτη γραμμή".

Εργατική Πρωτομαγιά 2019: Ο Δημήτρης Κουτσούμπας συμμετέχει στην Εργατική Πρωτομαγιά 2019. Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα παρευρεθεί και θα κάνει δηλώσεις στην απεργιακή συγκέντρωση που διοργανώνει το ΠΑΜΕ, για την Πρωτομαγιά, στο Σύνταγμα, στις 10.30 το πρωί της 1ης Μαΐου. Την Πέμπτη στις 7 το βράδυ θα παρευρεθεί στην εκδήλωση για την παρουσίαση της έκδοσης της Κεντρικής Επιτροπής «Έπεσαν για τη ζωή», που πραγματοποιεί η Κ.Ο. Αττικής, στο δημαρχείο της Καισαριανής.

Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη Λαϊκή Συσπείρωση. Τέλος, το Σάββατο 4 Μαΐου ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα μιλήσει στη συγκέντρωση που διοργανώνει η ΚΟ Λέσβου στην πλατεία Σαπφούς. Θα χαιρετίσουν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές, Σοφικίτης Μιχάλης και Σεμίνα Διγενή, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου, Τάσσος Σταύρος, η υποψήφια Δήμαρχος Λέσβου, Τσιριγώτη Νίκη και ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτ. Λέσβου, Γιάννης Συκάς.

Εργατική Πρωτομαγιά 2019: Μήνυμα της υφυπουργού Εσωτερικών Μαρίνας Χρυσοβελώνη

“Η Εργατική Πρωτομαγιά είναι ημέρα μνήμης και απόδοσης τιμής για τους αγώνες εκατομμυρίων εργαζομένων που υπερασπίστηκαν την κοινωνική δικαιοσύνη και ισότητα. Ο εορτασμός της  συμβολίζει τους διαχρονικούς, αιματοβαμμένους αγώνες των εργαζομένων για την κατάκτηση των εργασιακών, ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων τους, τα οποία πλέον αναγνωρίζονται διεθνώς ως θεμελιώδη και απαράγραπτα δικαιώματα κάθε δημοκρατικής κοινωνίας που ασπάζεται τις αρχές και τις αξίες του σύγχρονου συνταγματικού πολιτισμού. Η φετινή πρωτομαγιά αποτελεί αφορμή για να θυμηθούμε πως ο λαός κάθε νίκη την κέρδισε με θυσίες και αγώνες, με ενότητα και κοινή δράση. Είναι χρέος όλων μας λοιπόν, να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στις προκλήσεις και επιταγές που έχει φέρει η κρίση, βάζοντας πάντα στο επίκεντρο των δράσεων μας τον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Καλό μήνα:”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις