Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Ο «Τσίπρας» του Γαβρά εξηγεί πώς «μελετά» τον πρωθυπουργό για να τον ενσαρκώσει

LIFESTYLE

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Ο «Τσίπρας» του Γαβρά εξηγεί πώς «μελετά» τον πρωθυπουργό για να τον ενσαρκώσει

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» θα βρεθεί απόψε ο Αχαιός ηθοποιός

30.04.2019 | 17:00

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» θα βρεθεί απόψε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Ο γνωστός ηθοποιός θα συζητήσει με την Ελεονώρα Μελέτη για την πολυσυζητημένη ταινία του Κώστα Γαβρά στην οποία θα ενσαρκώσει τον Αλέξη Τσίπρα. Ο Αχαιός ηθοποιός θα περιγράψει πόσο δύσκολο είναι για εκείνον να «μεταφέρει» τον Πρωθυπουργό στην μεγάλη οθόνη χωρίς να πρέπει να τον μιμηθεί. Επίσης, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης θα αποκαλύψει πώς «μελετά» τον Τσίπρα προκειμένου να τον πλησιάσει όσο μπορεί.

Όπως είχε αναφέρει πριν από δύο εβδομάδες στον ANT1 ο ηθοποιός, πρόκειται για έναν ρόλο που τον «τιμά» ιδιαίτερα. «Είναι μεγάλη μου τιμή η συμμετοχή μου στην ταινία του Κώστα Γαβρά» τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας για το φιλμ «Adults in the room», που είναι βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη. Ο γνωστός ηθοποιός είπε στον ΑΝΤ1: «Είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε σε μια ταινία του κ. Γαβρά. Θεωρώ και μεγάλη μου τιμή που βρίσκομαι σε αυτή την πολύ μεγάλη παραγωγή».

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Τι λέει για τις αντιδράσεις σχετικά με τη χρηματοδότηση

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στις αντιδράσεις για τη χρηματοδότηση της ταινίας, με απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς. «Είναι επιστροφή φόρου μέσα από ένα συγκεκριμένο νόμο που έχει εγκριθεί. Είναι κάτι το οποίο βοηθάει την ντόπια κινηματογραφική βιομηχανία και είναι πολύ σημαντικό γιατί γίνονται δουλειές σε όλους τους τομείς κινηματογράφου για να πραγματοποιούνται στη χώρα μας πολύ μεγάλες παραγωγές. Οπότε πρόκειται ουσιαστικά για επιστροφή φόρου και όχι για επιχορήγηση», δήλωσε σχετικά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

 

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Νέος έρωτας;

Μετά τον πολυσυζητημένο χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, με την οποία σχεδίαζαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έμεινα για αρκετό καιρό μόνο του. Ωστόσο όπως όλα δείχνουν έχει βρει και πάλι τον έρωτα στο πρόσωπο της Λένας Δροσάκη.

 

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life, από τις πρώτες ημέρες της στενής συναναστροφής τους, εντόπισαν μεταξύ τους χημεία και δεν άργησαν να γίνουν ζευγάρι.

Η Σήλια Αποστόλου, υποστηρίζει πως όσοι τους ζουν κάνουν λόγο για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι, υπογραμμίζοντας ότι ο Αλέξανδρος δείχνει να είναι καλύτερα από ποτέ. Οι δυο ηθοποιοί πηγαίνουν συχνά σε πρεμιέρες φίλων τους, όμως με το που δουν φωτογραφικό φακό απομακρύνονται και ποζάρουν με άλλα άτομα.

Exit mobile version