Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κάνσας: Δασκάλα “τέρας” κλώτσησε κοριτσάκι που κρύφτηκε και τα έριξε… πάνω του (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Κάνσας: Δασκάλα “τέρας” κλώτσησε κοριτσάκι που κρύφτηκε και τα έριξε… πάνω του (vid)

Κάνσας: Η δασκάλα τέθηκε αρχικά σε διαθεσιμότητα όσο ήταν σε εξέλιξη η έρευνα για το συμβάν και τελικά απολύθηκε.

Κάνσας: Αποτροπιασμό προκαλεί στο Κάνσας ένα βίντεο που δείχνει δασκάλα νηπιαγωγείου, να κλωτσά μια πεντάχρονη μαθήτρια που είχε κρυφτεί στη βιβλιοθήκη και να τη σέρνει σαν πλαστική κούκλα. Κάμερα κλειστού κυκλώματος συνέλαβε την Κρίσταλ Σμιθ να κλωτσά το κοριτσάκι στο δημοτικό σχολείο Bluejacket Flint στο Shawnee στις 21 Φεβρουαρίου. Στις εικόνες διακρίνεται η δασκάλα να πλησιάζει το παιδί και να το αρπάζει από το χέρι για το βγάλει από την κρυψώνα του μέσα σε ένα ράφι. Απομακρύνεται για λίγο για να μιλήσει με μια συνάδελφό της στο βάθος κι όταν εκείνη φεύγει και δεν τη βλέπει κανείς, κλωτσά στην πλάτη το μικρούλι θύμα που κείτεται στο έδαφος.

Το κοριτσάκι ανέφερε το περιστατικό στη δική της δασκάλα, αλλά εκείνη απέφυγε να καταγγείλει τη συνάδελφό της στη διεύθυνση του σχολείου. Το συμβάν έγινε αντιληπτό όταν η μητέρα του παιδιού το παρέλαβε από το σχολείο και το ρώτησε πώς τα πέρασε. «Δεν συμπαθώ τη δασκάλα μου. Είναι πραγματικά κακιά. Με χτύπησε στο χέρι», απάντησε εκείνο με τη μητέρα να διαπιστώνει ένα κόκκινο σημάδι στο χέρι της πεντάχρονης. Οργισμένη κάλεσε τον διευθυντή του σχολείου και τον ενημέρωσε. Όταν είδε την δασκάλα, εκείνη προσπάθησε να ρίξει το φταίξιμο στο παιδί λέγοντας ότι το σημάδι στο χέρι της το έπαθε επειδή στριμώχτηκε στο ράφι και υποστήριξε ότι η 5χρονη τη χτύπησε.

Είπε ψέματα σε όλους

Η μητέρα, ωστόσο, ζήτησε το βίντεο από την κάμερα κλειστού κυκλώματος. «Όταν το είδα μου ράγισε η καρδιά γιατί η δασκάλα είπε ψέμματα για όλα, είπε σε όλους ψέμματα κι ήταν μάλιστα πολύ πειστική», είπε η μητέρα σε τοπικό δίκτυο. «Δεν έχω λόγια να περιγράψω πόσο πόνεσα για το παιδιά μου και πόσο οργισμένη ήμουν που μπόρεσε κάποιος να κάνει κάτι τέτοιο», πρόσθεσε. Η ασυνείδητη δασκάλα τέθηκε αρχικά σε διαθεσιμότητα όσο ήταν σε εξέλιξη η έρευνα για το συμβάν και τελικά απολύθηκε, ενώ η εισαγγελία εξετάζει το ενδεχόμενο να της απαγγείλει κατηγορίες. Τον περασμένο Ιανουάριο άλλη κάμερα συνέλαβε μια δασκάλα στο Κεντάκι να σέρνει σε διάδρομο σχολείου αγοράκι 9 ετών το οποίο έχει αυτισμό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις