Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ροζ βίντεο: Σάλος στη Σερβία – Στη φόρα προσωπικές στιγμές του Νίκολα Κάλινιτς
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ροζ βίντεο: Σάλος στη Σερβία – Στη φόρα προσωπικές στιγμές του Νίκολα Κάλινιτς

Ροζ βίντεο: Νέο σκάνδαλο στην γειτονική χώρα μετά την απίστευτη ιστορία που είχε πρωταγωνιστές τον Όγκνιεν Βράνιες και την Γέλενα Καρλέουσα

Ροζ βίντεο: Σάλος έχει ξεσπάσει στη Σερβία, εξαιτίας ενός νέου σκανδάλου που αφορά σε ροζ βίντεο γνωστών αθλητών. Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, όλα ξεκίνησαν όταν κυκλοφόρησαν στο twitter ροζ βίντεο με «πρωταγωνιστές» τον Νίκολα Κάλινιτς της Φενέρμπαχτσε και τον Νταβόρ Στέφανεκ, παλαιστή της ελληνορωμαϊκής. Συγκεκριμένα, ένας λογαριασμός ανέβασε βίντεο που δείχνουν… άκρως προσωπικές στιγμές του πασίγνωστου μπασκετμπολίστα και συμπαίκτη του Κώστα Σλούκα στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά και του παλαιστή της ελληνορωμαϊκής.

Προς το παρόν οι δύο αθλητές δεν έχουν αντιδράσει κι αναμένεται με ενδιαφέρον η επίσημη τοποθέτηση τους. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι πρόκειται για το δεύτερο ροζ σκάνδαλο που ξεσπά στη γειτονική χώρα μέσα σε λίγους μήνες. Είχε προηγηθεί φυσικά η απίστευτη ιστορία που είχε ως πρωταγωνιστές τον Όγκνιεν Βράνιες και την Γέλενα Καρλέουσα.

Ροζ βίντεο: Στα δικαστήρια η κόντρα Βράνιες-Καρλέουσα

Στο μεταξύ, η κόντρα Βράνιες-Καρλέουσα έχει μεταφερθεί στα δικαστήρια, χωρίς όμως ιδιαίτερες εξελίξεις. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Όγκνιεν Βράνιες έχει καταθέσει κατά της Γελένα Καρλέουσα μήνυση για απειλές και δημόσιες προσβολές μέσω κοινωνικών δικτύων, τα οποία, όπως ισχυρίζεται, έχουν θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια του. Από τη μεριά της, η Σέρβα τραγουδίστρια έχει ασκήσει 120 αγωγές (!) κατά του Βράνιες, μετά τη δημοσίευση μηνυμάτων και videos προς τα ΜΜΕ.

Πριν δέκα μέρες πραγματοποιήθηκε η ακρόαση σε δικαστήριο στο Βελιγράδι και ο Βόσνιος αμυντικός έφτασε με δικηγόρο. Ωστόσο, η Καρλεούσα δεν εμφανίστηκε ξανά!

Πάντως, τα ΜΜΕ την θέλουν να είναι στο Βελιγράδι και να γυρίζει το νέο της video clip. Το επόμενο βήμα είναι βίαιη προσαγωγή της στο δικαστήριο, αναφέρουν δικαστικές πηγές της χώρας. «Είμαι από τη Βοσνία, είμαι στις Βρυξέλλες και κάνω όλο αυτόν τον δρόμο για να έρθω σεβόμενος τη δίκη. Δεν είναι λογικό να μην είναι και αυτή εδώ», είπε ο Βράνιες στην αίθουσα του δικαστηρίου. Η νέα ακρόαση έχει προγραμματιστεί για τις 31 Μαΐου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις