Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σαϊτοπόλεμος Καλαμάτα 2019: Συλλήψεις για την τραγωδία – Χειροπέδες και στον αντιδήμαρχο
ΕΛΛΑΔΑ

Σαϊτοπόλεμος Καλαμάτα 2019: Συλλήψεις για την τραγωδία – Χειροπέδες και στον αντιδήμαρχο

Σαϊτοπόλεμος Καλαμάτα 2019: Επτά άτομα συνελήφθησαν για τον ματωμένο σαϊτοπόλεμο στην Καλαμάτα.

Σαϊτοπόλεμος Καλαμάτα 2019: Με αίμα βάφτηκε ο σαϊτοπόλεμος στην Καλαμάτα, με θύμα τον 53χρονο εικονολήπτη Κώστα Θεοδωρακάκη. Ένας πατέρας δύο παιδιών που έκανε τη δουλειά του και χτυπήθηκε από μια σαΐτα, που έφυγε προς το σημείο που στεκόταν σαν ρουκέτα. Μετά την τραγωδία η αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει ήδη 7. Πρόκειται για 6 άτομα που έπαιρναν μέρος στο επικίνδυνο έθιμο και έριχναν σαΐτες, ηλικίας από 22 έως 62 χρονών, καθώς και για τον αρμόδιο αντιδήμαρχο. Όλοι τους θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα ενώ η έρευνα συνεχίζεται, μέχρι να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες του δυστυχήματος.

Δεκάδες είναι οι καταγγελίες από κόσμο που βρέθηκε στο χώρο του πάρκινγκ Νέδοντα όπου και διεξαγόταν ο σαϊτοπόλεμος. Καταγγέλλουν ελλιπή μέτρα ασφαλείας και υπερβολική επίδειξη ακόμα και από μικρά παιδιά. Τα πράγματα ξέφυγαν από κάθε έλεγχο και κάποια στιγμή οι σαΐτες άρχισαν να φεύγουν ανεξέλεγκτες προς τον κόσμο. Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το messinialive, βλέπουμε έναν από τους σαϊτομάχους.

Κάποια στιγμή ο σάκος του που περιείχε σαϊτες βγάζει σπινθήρες, σκάει από κάτω, και μια σαΐτα “εκτοξεύεται” ανεξέλεγκτη προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αυτό συνέβη όπως καταγγέλλουν αυτόπτες μάρτυρες, στους περισσότερους σάκους που κρατούσαν εκείνοι που έπαιρναν μέρος στον σαϊτοπόλεμο.

Σαϊτοπόλεμος Καλαμάτα 2019: Εικόνες που σοκάρουν

Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια του σαΐτοπόλεμου στο πάρκινγκ του Νέδοντα στην Καλαμάτα. Ο 53χρονος εικονολήπτης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Καλαμάτας. Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Μπέζος, ο 53χρονος διακομίστηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση, φέροντας τραύμα στο κεφάλι, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στην ζωή, εξέπνευσε. Στις φωτογραφίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, βλέπουμε τις στιγμές που ο Κώστας Θεοδωρακάκης δέχεται τις πρώτες βοήθειες αμέσως μετά το χτύπημα.

Έτσι χάθηκε ο έλεγχος

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις