Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πάσχα 2019: Σούβλες, μπικίνι και επώνυμες στο Nammos
ΕΛΛΑΔΑ

Πάσχα 2019: Σούβλες, μπικίνι και επώνυμες στο Nammos

Πάσχα 2019: Αιθέριες υπάρξεις με μαύρα μπικίνι και λευκά πουκάμισα στο Nammos την Κυριακή του Πάσχα.

Πάσχα 2019: Σούβλες και μπικίνι το φετινό Πάσχα στο Nammos στη Μύκονο! Ανήμερα το Πάσχα, το διάσημο beach restaurant εκτός από σούβλες, όπως προστάζει το έθιμο, γέμισε με πανέμορφα κορίτσια. Αιθέριες υπάρξεις φορώντας μαύρα μπικίνι και λευκά πουκάμισα καλωσόριζαν τους επώνυμους και μη επισκέπτες και στη συνέχεια σέρβιραν τα λαχταριστά πατροπαράδοτα εδέσματα στα τραπέζια. Πώς να μην ανοίξει η όρεξη ειδικά στο ανδρικό κοινό από τις εικόνες που έβλεπε μπροστά του. Σημειώνεται πως στο νησί ήταν και η Δούκισσα Νομικού μαζί με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη.  Το λαμπερό ζευγάρι που διατηρεί σπίτι στο νησί, εντοπίστηκε από την κάμερα του Mykonos Live TV να γευματίζει στο διάσημο Nammos μαζί με φίλους.

Πάρτε μία γεύση:

Πάσχα 2019: Και η Κατερίνα Καινούργιου στη Μύκονο

Η Κατερίνα Καινούργιου βρίσκεται στην Μύκονο για να περάσει τις ημέρες του Πάσχα. Η παρουσιάστρια του Open λατρεύει το νησί των Ανέμων και το επισκέπτεται σε κάθε ευκαιρία. Η ξανθιά τηλεπερσόνα εντοπίστηκε από την κάμερα του Mykonos Live TV να κάνει την βόλτα της στα Ματογιάννια συνοδευόμενη από τον αγαπημένο της φίλο και γνωστό PRίστα Ανέστη Ευαγγελόπουλο. Η παρουσιάστρια αφού σεργιάνισε τα γραφικά στενοσόκακα βρήκε την ευκαιρία να κάνει και κάποια ψώνια.

Και στον Άλιμο

Ο καταπληκτικός καιρός και η πολύ ζέστη έκανε την Κυριακή του Πάσχα ιδανική για μπάνιο. Από την άλλη, το έθιμο επιβάλλει το σούβλισμα του πατροπαράδοτου οβελία. Η λύση βρέθηκε και, στον Άλιμο, οι λουόμενοι εντοπίστηκαν να σουβλίζουν με τα μαγιό το αρνί και το κοκορέτσι, στην παραλία. Συγκεκριμένα, έβαλαν δυνατά μουσική για να ανάψει το γλέντι και φορώντας ακόμη τα μπανιερά τους το έριξαν στον οβελία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις