Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ανάσταση: Το «φιλί της αγάπης» του Αλέξη Τσίπρα στην Περιστέρα Μπαζιάνα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανάσταση: Το «φιλί της αγάπης» του Αλέξη Τσίπρα στην Περιστέρα Μπαζιάνα

Ανάσταση: Στο Ροδάκινο της Κρήτης βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να παρακολουθήσει την ακολουθία της Ανάστασης μαζί με τη σύντροφό του Περιστέρα Μπαζιάνα και τα παιδιά τους.

Ανάσταση: Στο Ροδάκινο της Κρήτης βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας το Μεγάλο Σάββατο προκειμένου να παρακολουθήσει την ακολουθία της Ανάστασης μαζί με τη σύντροφό του Περιστέρα Μπαζιάνα και τα παιδιά τους.

Ο πρωθυπουργός παρακολούθησε την θεία λειτουργία κρατώντας ένα λευκό κερί και όταν ο ιερέας έψαλε το «Χριστός Ανέστη» έδωσε το φιλί της αγάπης στην Περιστέρα Μπαζιάνα που βρισκόταν δίπλα του.

Ο Αλέξης Τσίπρας στα βίντεο που ανέβασε στο Instagram φαίνεται να παρακολουθεί εντυπωσιασμένος και τα βεγγαλικά που εκτοξεύονταν στον αέρα τη στιγμή του «Χριστός Ανέστη».

Ο Αλέξης Τσίπρας ευχήθηκε στο  βίντεο «χρόνια πολλά σε όλες και όλους με ειρήνη και αγάπη».

Ο Πρωθυπουργός θα παραμείνει για λίγες μέρες στο νησί. Όπως αναφέρει το flashnews.gr την Πέμπτη θα βρεθεί στο Ηράκλειο, για να εγκαινιάσει το οδικό τμήμα Γούρνες-Χερσόνησος ενώ θα κάνει και ομιλία στην πόλη και την Παρασκευή θα επισκεφθεί το νομό Λασιθίου για να εγκαινιάσει τη γέφυρα του Χαμεζίου στη Σητεία.

Ανάσταση στην Κρήτη: Φωτογραφίες & βίντεο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις