Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Με τον σύζυγο και ένα μαγιό “κόλαση” στην Ελούντα
LIFESTYLE

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Με τον σύζυγο και ένα μαγιό “κόλαση” στην Ελούντα

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: βρίσκεται στην Κρήτη με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην Ελούντα επέλεξε να περάσει τις πασχαλινές γιορτές, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Το ζευγάρι βρίσκεται στο ξενοδοχείο Royal Marmin Bay, στο οποίο έχουν πάει πολλοί επώνυμοι, αφού ο ιδιοκτήτης του πραγματοποίησε κάλεσμα για το Πάσχα. Η ξανθιά καλλονή, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του My Style Rocks, απολαμβάνει στιγμές ξεγνοιασιάς με τον σύζυγό της Αριστομένη Γιαννόπουλο μακριά από την καθημερινότητα της Αθήνας.

Το αγαπημένο ζευγάρι, όπου το φετινό καλοκαίρι θα κλείσει έναν χρόνο ευτυχισμένου έγγαμου βίου, ξεκίνησε τα μπάνια του. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Αλεξάνδρα με τον σύζυγό της στο πολυτελές ξενοδοχείο της Ελούντας να απολαμβάνουν τον ήλιο και τις βουτιές στη πισίνα.  Η ξανθιά καλλονή φορώντας ένα μικροσκοπικό πορτοκαλί μπικίνι δεν πέρασε απαρατήρητη και ανέβασε το θερμόμετρο στα ύψη.

Μετά τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας, My Style Rocks, είδε τις μετοχές της να ανεβαίνουν και πλέον η ξανθιά καλλονή λανσάρει την δική της σειρά με μαγιό, με πολλά να τα διαφημίζει η ίδια – και καλά κάνει άλλωστε…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις