Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Serial killer Κύπρος: Η κυνική απάντηση όταν ρωτήθηκε αν έχει σκοτώσει στην Ελλάδα
ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Serial killer Κύπρος: Η κυνική απάντηση όταν ρωτήθηκε αν έχει σκοτώσει στην Ελλάδα

Serial killer Κύπρος: Ο «Ορέστης» είχε βρεθεί στη χώρα μας, πέρυσι, για στρατιωτική εκπαίδευση και οι Αρχές "ξεσκονίζουν" τους φακέλους αγνοούμενων γυναικών.

Serial killer Κύπρος: Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον serial killer της Κύπρου, με την υπόθεση να παγώνει ολόκληρο τον κόσμο.

Ο serial killer της Κύπρου ρωτήθηκε από τις κυπριακές αρχές για την παρουσία του στην Ελλάδα. Όπως είχε αποκαλύψει το iefimerida.gr, ο «Ορέστης» είχε βρεθεί στη χώρα μας, πέρυσι, για στρατιωτική εκπαίδευση και οι ελληνικές αρχές άρχισαν να ερευνούν για ενδεχόμενη δολοφονία στην Ελλάδα, μετά την αποκάλυψη των δολοφονιών.

Για το ταξίδι του στη χώρα μας ο serial killer της Κύπρου, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει ομολογήσει επτά δολοφονίες γυναικών, είπε, σύμφωνα με τον Alpha: «έμενα σε ένα στρατόπεδο, σε συγκεκριμένο χώρο μαζί με άλλους αξιωματικούς, δεν είχα αυτοκίνητο, δεν μπορούσα να βγαίνω έξω».

Υπενθυμίζεται πως ο 35χρονος είναι χωρισμένος, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών.

Βίντεο από 22 Απρίλη:

Serial killer Κύπρος: Έδρασε στα Κατεχόμενα;

Οι αρχές στα Κατεχόμενα έχουν ζητήσει βοήθεια μέσω της δικοινοτικής επιτροπής, καθώς φαίνεται να κατέχουν στοιχεία που να συνδέουν τον 35χρονο serial killer με πτώμα 40χρονης γυναίκας που βρέθηκε στα κατεχόμενα στις 6 Ιανουαρίου. Πρόκειται για γυναίκα από το Βιετνάμ που βρέθηκε νεκρή.

Η εξαφάνιση της γυναίκας είχε δηλωθεί από τις 15 Οκτωβρίου του 2017.

Στις 6 Ιανουαρίου, δημοσιεύματα ανέφεραν πως πτώμα γυναίκας εντοπίστηκε τυλιγμένο σε μια κουβέρτα, λίγα μέτρα μακριά από αυτοκινητόδρομο που οδηγεί στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου.

Το ρεπορτάζ του Alpha Κύπρου μετέδωσε πως στοιχεία δείχνουν ότι ο serial killer, που έριξε μέσα στη Κόκκινη Λίμνη τρία από τα θύματά του, πέρασε με το αυτοκίνητο του στα κατεχόμενα στις 5 Μαΐου του 2018.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο “Ορέστης” , ανακρινόμενος εκ νέου φέρεται να είπε ότι έπνιξε την άτυχη 36χρονη Livia Florentina Bunea από τη Ρουμανία και την κόρη της Elena Natalia 8 ετών καθώς και την 29χρονη Maricar Valdez Arquila από τις Φιλιππίνες και ακολούθως να τις έβαλε σε βαλίτσες με σκοπό να τις μεταφέρει σε άλλο σημείο και συγκεκριμένα στην περιοχή της Κόκκινης Λίμνης κοντά στο Μιτσερό για να τις εξαφανίσει.

Όπως αναφέρει ο Πολίτης συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό οι έρευνες της Αστυνομίας τόσο για τον εντοπισμό της 6χρονης Sierra Granze, κόρης της δολοφονηθείσας Mary Rose στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο, αλλά και στην Κόκκινη Λίμνη, μία νέα τοποθεσία, που υπέδειξε ο 35χρονος Ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς.

Livia Florentina Bunea, Elena Natalia
Maricar Valdez Arquila
Mary Rose, Sierra Granze
Arian Palanas Lozano

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Alpha:

Serial killer Κύπρος: Η εκτίμηση του Θάνου Ασκητή

Μία εκτίμηση του προφίλ του κατά συρροήν δολοφόνου της Κύπρου κάνει ο Θάνος Ασκητής, ψυχίατρος με ειδίκευση στην σεξουαλική συμπεριφορά, μιλώντας στο sigmalive.com.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζει, πιθανά το κλειδί της υπόθεσης κρύβεται ίσως στη σχέση που είχε ο 35χρονος ίλαρχος με την μητέρα του.

«Πρέπει να έχουμε ως δεδομένο ότι ο 35χρονος ήταν σαδιστής, ερχόταν σε ηδονή με τη διάπραξη των φόνων. Ως εκ τούτου, επέλεγε φυλές τις οποίες θεωρούσε ότι είχαν τα χαρακτηριστικά της υποταγής και της υπηρεσίας. Ο 35χρονος θεωρούσε ότι στις γυναίκες αυτής της φυλής θα μπορούσε να βρει παθητικά άτομα για να βγάλει το σεξισμό του».

«Ένιωθε πιο άνδρας»

Παράλληλα, ο κ. Ασκητής τόνισε σε δηλώσεις του στο Sigmalive, ότι πιθανόν οι Φιλιππινέζες ν’ ανήκαν και στις σεξουαλικές προτιμήσεις του 35χρονου, πέραν των χαρακτηριστικών που προαναφέρθηκαν. Με την αρρωστημένη και φρικιαστική δράση του, ο 35χρονος «ένιωθε πιο άνδρας», είπε ο κ. Ασκητής.

«Αυτός ο άνθρωπος ήταν 100% σεξουαλικά ψυχοπαθητικός, για να μην πω σεξουαλικά ψυχοπαθής. Έπασχε από πολύ σοβαρή σεξουαλική διαταραχή, την οποία ικανοποιούσε μέσα από την φρίκη».

Πιθανό τραύμα από μητέρα και πιθανή πειθαρχική συμπεριφορά

Ο ψυχίατρος Θάνος Ασκητής επιβεβαίωσε την φημολογία ότι πρόσωπα που έχουν φρικιαστική δράση όμοια με του 35χρονου συνήθως φέρουν κάποιο παιδικό τραύμα, που πιθανόν να προέρχεται και από την ίδια την μητέρα.

«Μία πιθανή εγκατάλειψη της μητέρας στην παιδική ηλικία του δράστη είναι δυνατό να του προκάλεσε ανεπανόρθωτο τραύμα. Παράλληλα, είναι πιθανόν να υπέστη έντονη πειθαρχική και τιμωρητική συμπεριφορά, να βίωσε με λίγα λόγια σε πολύ μεγάλο βαθμό πειθαρχία που να έφτανε στο όριο της καταπίεσης».

Αυτό το παιδικό τραύμα επιτρέπει στη διαταραχή του να έχει επάρκεια, είπε ο κ. Ασκητής, ενώ κατέληξε τονίζοντας ότι βασικά χαρακτηριστικά του 35χρονου είναι η χαμηλή αυτοεκτίμηση και η μειονεξία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις