Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Serial killer Κύπρος: Αποκάλυψη – Το “βίντεο κλιπ του θανάτου” και οι 10 κοπέλες που γλίτωσαν από τύχη
ΚΑΙ ΟΙ 10 ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ

Serial killer Κύπρος: Αποκάλυψη – Το “βίντεο κλιπ του θανάτου” και οι 10 κοπέλες που γλίτωσαν από τύχη

Serial killer Κύπρος: Πώς γλίτωσαν δέκα κοπέλες από την "αρρώστια" του serial killer που έχει "παγώσει" τον πλανήτη.

Serial killer Κύπρος: Ενώ έως αυτές τις ώρες κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα πού θα φθάσει ο αριθμός των φρικαλέων εγκλημάτων του ιλάρχου Νίκου Μεταξά, σαδιστή-δολοφόνου ανυπεράσπιστων γυναικών στην Κύπρο, με δήλωσή του Κύπριος επιχειρηματίας, αφήνει σαφώς να εννοηθεί ότι σώθηκαν από βέβαιο θάνατο, δέκα κοπέλες από τις Φιλιππίνες.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Δέχθηκε την επίσκεψη του ιλάρχου της φρίκης

Ο επιχειρηματίας, ο οποίος δραστηριοποιείται επαγγελματικά σε χώρες της Ασίας, όπως αποκάλυψε, δέχθηκε προ καιρού την επίσκεψη του ιλάρχου, ο οποίος του δήλωσε ότι σχεδίαζε να δημιουργήσει ένα βίντεο κλιπ και ζητούσε να του υποδείξει κοπέλες από τη χώρα αυτή για να “πρωταγωνιστήσουν”.

Μπορούσε να βρει δέκα κοπέλες

Ο επιχειρηματίας του είπε ότι θα μπορούσε να βρει δέκα κοπέλες και τότε ο δολοφόνος, που χρησιμοποιούσε άλλον έναν καταχθόνιο, σατανικό τρόπο να παγιδεύσει τα άμοιρα θύματά του, εμφανιζόμενος με διάφορες ιδιότητες, προχώρησε.

Ήθελε να δει φωτογραφίες των γυναικών με μπικίνι

“Θέλω να δω”, είπε στον επιχειρηματία, “φωτογραφίες των γυναικών με μπικίνι, θέλω τις ταυτότητές τους, την οικογενειακή τους κατάσταση και αν έχουν Facebook”.

“Τι είναι αυτά, δεν μπορώ να κάνω τέτοια πράγματα”

Ο επιχειρηματίας, όπως αποκαλύπτει προβληματισμένος, μετά από αυτή την απαίτηση υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πάει καλά και του είπε “τι είναι αυτά, δεν μπορώ να κάνω τέτοια πράγματα”.

Δεν επέστρεψε ποτέ

Ο ίλαρχος της φρίκης, o sirial killer, που έχει παγώσει με τα βάρβαρα εγκλήματά του την Κύπρο, την Ελλάδα, ευρωπαϊκές και ασιατικές χώρες, δεν επέστρεψε όταν είδε ότι το σχέδιό του να παγιδέψει με τον τρόπο αυτό νέα θύματα δεν έβρισκε πρόσφορο έδαφος.

Οι κοπέλες αυτές σώθηκαν

“Νιώθω”, κατέληξε, “οι κοπέλες αυτές σώθηκαν. Διαφορετικά θα είχαν την τύχη, κάποιες από αυτές, των άλλων γυναικών, που δολοφονήθηκαν”.

“Μεγάλο ταλέντο στη φωτογραφία”

Ο ίλαρχος φονιάς, που εμφανιζόταν και με συνεντεύξεις ως μεγάλο ταλέντο στη φωτογραφία και φωτογράφισε μετά από ένα από τα εγκλήματά του τον κ. Χριστόφια σε εκδήλωση, σκεπτόταν συνεχώς τρόπους μέσα στο δαιμονικό μυαλό του, πώς να παγιδεύσει αλλοδαπές γυναίκες μόνες που είχαν ανάγκη από μια στήριξη σε ξένη χώρα που ζούσαν.

Φρόντιζε να μην τις ψάχνουν με θέρμη

Ήταν βέβαιος ότι οι έρευνες δεν θα γίνονταν με δυναμική καθώς δεν θα είχαν ανθρώπους στην Κύπρο να πιέσουν για την αναζήτησή τους ενώ οι περισσότεροι θα νόμιζαν ότι “είχαν φύγει για τα Κατεχόμενα”, όπως κάποιοι πίστευαν πριν από τις φρικτές αποκαλύψεις.

Υποσχόταν στις κοπέλες 20 ευρώ την ώρα

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι άλλοτε εμφανιζόταν στην κοινότητα των γυναικών από τις Φιλιππίνες ως ενδιαφερόμενος να βρει οικιακή βοηθό πληρώνοντας είκοσι ευρώ την ώρα, ενώ τις περισσότερες γυναίκες τις παρέσυρε μέσω επαφών σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τα κενά ασφαλείας που εκμεταλλεύτηκε ο ίλαρχος – τέρας

Ιδιαίτερα προτιμούσε ένα από αυτά, που παρουσιάζει αρκετά κενά ασφαλείας και τα οποία βοήθησαν τον ίλαρχο- τέρας, να τις γνωρίσει, να κάνει έρωτα μαζί τους, να τις δολοφονήσει και να τις πετάξει μέσα σε βαλίτσες εξαφανίζοντας τα ίχνη τους.

Δεν χρειάζονταν πραγματικά στοιχεία

Σε αυτό το μέσο, διαδεδομένο στους αλλοδαπούς, δεν χρειαζόταν να δώσει κάποιος πραγματικά στοιχεία και από τη στιγμή που ακολουθούσε ο αποδέκτης, η καταστροφή είχε συντελεστεί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις