Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ματέο Σαλβίνι: Το gay photobombing από δύο νεαρές Ιταλίδες, για να του “τη σπάσουν”
ΚΟΣΜΟΣ

Ματέο Σαλβίνι: Το gay photobombing από δύο νεαρές Ιταλίδες, για να του “τη σπάσουν”

Ματέο Σαλβίνι: Gay γυναίκες φιλήθηκαν δίπλα στο Ματέο Σαλβίνι, ενώ έβγαζε selfie με οπαδούς.

Ματέο Σαλβίνι: Δύο νεαρές αποφάσισαν να “τη σπάσουν” στον Ματέο Σαλβίνι με ένα photobombing που του προκάλεσε έντονη αμηχανία.

Το περιστατικό συνέβη στην Καλτανισέτα της Σικελίας όπου ο επικεφαλής της Λέγκα πήγε να υποστηρίξει τον υποψήφιο δήμαρχο του ακροδεξιού κόμματος, Όσκαρ Αέλιο αντί να μετάσχει σε τελετές για την απελευθέρωση της Ιταλίας από τη ναζιστική κατοχή -απόφαση που προκάλεσε οργή εναντίον του.

Ο Σαλβίνι πόζαρε για selfies με θαυμαστές του, όταν δύο Ιταλίδες φοιτήτριες, η Γκάια Παρίζι και μια φίλη της, η Ματίλντ, αποφάσισαν να φιληθούν δίπλα του σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την συμμετοχή του τον περασμένο Μάρτιο στη Βερόνα σε ένα συνέδριο του «Παγκόσμιου Κογκρέσου Οικογενειών», στόχος του οποίου είναι να αποκαταστήσει, όπως λέει «τη φυσική οικογενειακή τάξη».

Η Γκάια ανήρτησε τη φωτογραφία στο Instagram με την ειρωνική για τον Σαλβίνι λεζάντα «γεια σου φίλε».

Ωστόσο έγινε γρήγορα viral όταν ο αριστερός ακτιβιστής Μάρκο Φουρφάρο την ανέβασε στο Facebook σημειώνοντας: «Διαδηλωτές στην Καλτανισέτα. Η αγάπη νικά το μίσος 3-0. Γκάια και Μαντίλντε, τα σπάτε».

https://twitter.com/malecblood/status/1121755341430165504?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1121755341430165504&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Fkosmos%2Fgay-gynaikes-filithikan-dipla-sto-salbini

Τα κορίτσια επιχείρησαν να φιληθούν και δεύτερη φορά, αλλά παρενέβη για να τις σταματήσει ένα μέλος της φρουράς του Σαλβίνι, το χέρι του οποίου διακρίνεται κάτω από τα πηγούνια τους.

«Ο Σαλβίνι μας είπε τότε “σας εύχομαι καλή επιτυχία” και εμείς τον ευχαριστήσαμε ειρωνικά», σχολίασε η Γκάια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις