Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κώστας Ευριπιώτης: Δυσκολεύουν τα πράγματα για τον αγαπημένο ηθοποιό
ΕΛΛΑΔΑ

Κώστας Ευριπιώτης: Δυσκολεύουν τα πράγματα για τον αγαπημένο ηθοποιό

Κώστας Ευριπιώτης: Επιδεινώνεται η κατάσταση του ηθοποιού, Κώστα Ευρυπιώτη, με πολλούς να ελπίζουν πια σε ένα θαύμα.

Κώστας Ευριπιώτης: Επιδεινώνεται καθημερινά η κατάσταση του αγαπημένου μας ηθοποιού Κώστα Ευριπιώτη, όπως λένε οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών.

Ο ηθοποιός, νοσηλεύεται στον πρώτο όροφο του «Σπηλιοπούλειου».

Στο αριστερό του χέρι, ο Κώστας Ευριπιώτης φοράει ένα κομποσκοίνι με τους 12 Αποστόλους. Δώρο που του έκαναν τα παιδιά του για να τον φυλάει από κάθε κακό. Πρόσφατα τον επισκέφθηκε και ο πνευματικός του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, όπως γράφει η εφημερίδα Espresso, άλλοτε ανοίγει τα μάτια του αναγνωρίζοντας τους δικούς του ανθρώπους και άλλοτε βυθίζεται.

Δίπλα στον Κώστα Ευριπιώτη είναι συνεχώς η σύζυγός του και οι δυο γιοί του.

Φίλοι του πηγαίνουν και γνωρίζοντας την μεγάλη πίστη που έχει στον Θεό, του αφήνουν στο προσκεφάλι του εικονίτσες και σταυρουδάκια προσπαθώντας να δώσουν κουράγιο.

Ωστόσο, η ανησυχία όλων είναι διάχυτη.

Κώατας Ευριπιώτης: “Όλοι εναποθέτουν τις ελπίδες τους σε ένα θαύμα”

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real News η σύντροφός του Λίλιαν Μπότση, βρίσκεται καθημερινά στο πλάι του και «μοιάζει πλέον με σκιά του εαυτού της από την ταλαιπωρία».

«Ο Κώστας μάχεται και είμαι βράχος δίπλα του. Δεν θα ασχοληθώ με τέτοια θέματα, όταν υπάρχει ο κίνδυνος από στιγμή σε στιγμή να χάσω τον άνθρωπό μου!», λέει η σύντροφός του Λίλιαν Μπότση.

Ο ηθοποιός είχε προτείνει στη σύντροφό του πριν από τρία χρόνια να παντρευτούν στη Λευκάδα, το νησί που αγαπάει πολύ.

Εκείνη δεν το θεώρησε απαραίτητο, αφού οι δυο τους ζούσαν ούτως ή άλλως σαν παντρεμένοι.

«Αφοσιώθηκα στον Θεό. Πίστεψα ακόμα περισσότερο σε Εκείνον. Πλέον βάζω πρώτα τον άνθρωπο Κώστα και μετά όλα τα άλλα. Πάντα πίστευα ότι υπάρχει Θεός. Όμως μετά το θέμα της υγείας μου πίστεψα ακόμα περισσότερο. Δε γίνεται να μην πιστέψεις ότι υπάρχει Θεός, όταν φτάνεις ένα βήμα πριν από τον θάνατο. Ίσως να ήταν ένα δυνατό μήνυμα όλο αυτό που έζησα», δήλωνε σε συνέντευξη του μετά το πρώτο σοβαρό χειρουργείο.

Κώστας Ευριπιώτης: Η τρυφερή φωτογραφία

Το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας, οι γιοι του ηθοποιού, Ίωνας και Αδαμάντιος έγραψαν ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό του ηθοποιού στο Facebook στο οποίο ανέφεραν: «Ευχαριστούμε όλους τους φίλους του πατέρα μας, αλλά και κάθε έναν ξεχωριστά για τις ευχές σας και την αγάπη σας προς αυτόν. Ευχόμαστε και ελπίζουμε για το καλύτερο. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα».

Παράλληλα στο προφίλ του Κώστα Ευριπιώτη δημοσιεύτηκε και μια κοινή του φωτογραφία με τα παιδιά του και την πρώην σύζυγό του.

Κώστας Ευριπιώτης: Τι έλεγε για το πρόβλημά του

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις