Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ζίβκο Ζίφκοβιτς: Συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ ο Σέρβος πορτιέρε
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ζίβκο Ζίφκοβιτς: Συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ ο Σέρβος πορτιέρε

Ζίβκο Ζίφκοβιτς: Το όνομα του Ζίβκο Ζίφκοβιτς απασχόλησε ξανά τον ΠΑΟΚ, όμως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή.

Ζίβκο Ζίφκοβιτς: O Ζίβκο Ζίφκοβιτς φαίνεται πως είναι η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ για τη νέα χρονιά. Ο 30χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπογράψει με τον Δικέφαλο του Βορρά μετά το τέλος της σεζόν με τριετές συμβόλαιο.

Ο Ζίβκο Ζίφκοβιτς δεν θα συνεχίσει στην Ξάνθη και όπως όλα δείχνουν, ο νέος σταθμός στην καριέρα του θα είναι ο ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα FORZA, ο Δικέφαλος τα βρήκε με την πλευρά του Σέρβου τερματοφύλακα, ο οποίος θα φορέσει τα “ασπρόμαυρα” για τα επόμενα τρία χρόνια. Μένει πλέον μόνο το τυπικό κομμάτι.

Ζίβκο Ζίφκοβιτς: Τον ήθελαν καιρό στον ΠΑΟΚ

Το όνομα του Ζίφκοβιτς είχε απασχολήσει σε άλλες δύο μεταγραφικές περιόδους το «Δικέφαλο», ωστόσο τώρα δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο για να επιστρέψει και παίξει υπό τις οδηγίες του «καλύτερου προπονητή του πρωταθλήματος», όπως χαρακτήρισε τον Ραζβάν Λουτσέσκου και να υπερασπιστεί την «ασπρόμαυρη» εστία μαζί με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, τον οποίο και ξεχωρίζει από όλους τους τερματοφύλακες της Super League.

Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες αποχαιρέτησε την Ξάνθη με μήνυμά του στο Instagram, προαναγγέλοντας πως είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα της καριέρας του.

«Σας ευχαριστώ πολύ για τα τρία υπέροχα χρόνια που πέρασα στην Ξάνθη. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από καρδιάς, για την στήριξη και την αγάπη που μου δώσατε. Θα ήθελα να πιστεύω ότι και εγώ από την πλευρά μου να μην σας απογοήτευσα. Αυτός ήταν ο τελευταίος αγώνας μου στο γήπεδο της Ξάνθης. Θα είστε πάντα στην καρδιά μου», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο Σέρβος πορτιέρε τη φετινή σεζόν είναι βασικός και αναντικατάστατος, αφού μετράει 34 συμμετοχές, με 3.060 λεπτά συμμετοχής. Στα τρία χρόνια που παρέμεινε στην Ξάνθη, αγωνίστηκε συνολικά σε 102 παιχνίδια.

Ζίβκο Ζίφκοβιτς: Στιγμιότυπα από τον πορτιέρο της Ξάνθης που πλέον είναι κάτοικος Τούμπας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις