Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ευρωεκλογές 2019: Οι ωραίοι, ήθελαν Πειραιώς – Και ο Σόμμερ έφαγε “άκυρο” από τη ΝΔ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευρωεκλογές 2019: Οι ωραίοι, ήθελαν Πειραιώς – Και ο Σόμμερ έφαγε “άκυρο” από τη ΝΔ

Ευρωεκλογές 2019: Μετά τον Γεωργούλη, έγινε γνωστό πως και ο Σόμμερ ήθελε μια θέση στο γαλάζιο ευρωψηφοδέλτιο.

Ευρωεκλογές 2019: Μετά την αποκάλυψη πως ο ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης έχει προσεγγίσει τη ΝΔ για να είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές, αλλά έφαγε… πόρτα, μάθαμε και για ακόμη έναν ηθοποιό που ήθελε να έχει μια θεσούλα στο γαλάζιο ευρωψηφοδέλτιο.

Ο Κώστας Σόμμερ, χτύπησε την πόρτα της ΝΔ, μαζί με πολλά ακόμα γνωστά ονόματα ωστόσο είχαν την ίδια κατάληξη με αυτή της υπόθεσης του Αλέξη Γεωργούλη.

Ο Κώστας Σόμμερ για μεγάλο διάστημα επιχείρησε να ενταχθεί στο γαλάζιο ευρωψηφοδέλτιο χωρίς επιτυχία.

Συγκεκριμένα, ο Σόμμερ φέρεται να έκανε και ραντεβού με ανώτατο «γαλάζιο» παράγοντα στα γραφεία της οδού Πειραιώς.

Ωστόσο, η απάντηση από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν αρνητική – σε αντίθεση με τον Βασίλη Λεβέντη, που άνοιξε τις αγκάλες του για τον γνωστό ζεν πρεμιέ.

Ο Κώστας Σόμμερ γεννήθηκε στις 17η Μάη 1975 στη Γερμανία και σήμερα η ζωή του είναι “μοιρασμένη” μεταξύ Αθήνας και Λος Άντζελες.

Ευρωεκλογές 2019: Το παρασκήνιο με την “πόρτα” στον Αλέξη Γεωργούλη

Όπως αποκάλυψε χθες ο γοητευτικός ηθοποιός, συζητούσε για μεγάλο διάστημα με τη Νέα Δημοκρατία. Ο γνωστός ηθοποιός διατηρεί στενή φιλική σχέση με το στέλεχος της ΝΔ και πρώην δήμαρχο Λάρισας, Κωνσταντίνο Τζανακούλη.

Αυτός ήταν που είχε κάνει και τις συζητήσεις με τον κ. Γεωργούλη για το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη γαλάζια παράταξη, διαπιστώνοντας τη θετική στάση του ηθοποιού.

Στη συνέχεια ενημέρωσε τους στενούς συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη, για τη βολιδοσκόπηση που έκανε και το ενδιαφέρον του Αλέξη Γεωργούλη.

Ωστόσο ο πρόεδρος της ΝΔ είχε μια ειλημμένη απόφαση.

‘Οπως γράφει το iefimerida, το ευρωψηφοδέλτιο που θα παρουσίαζε στους πολίτες δεν θα ήταν μια «λίστα διάσημων» με βασικό χαρακτηριστικό την αναγνωρισιμότητα που θα συγκέντρωνε τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά θα απαρτιζόταν από ανθρώπους που είτε είχαν εμπειρία και αντικείμενο τα ευρωπαϊκά θέματα, είτε θα συμβόλιζαν συγκεκριμένους κοινωνικούς τομείς.

Έτσι οι συζητήσεις για τη συμμετοχή του Αλέξη Γεωργούλη στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ δεν είχαν καμία συνέχεια, με αποτέλεσμα να βρεθεί στη λίστα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις