Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κίνηση – Εθνική: Μετ’ εμποδίων η έξοδος του Πάσχα – Μποτιλιάρισμα σε Αθηνών – Κορίνθου και Αττική Οδό
ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση – Εθνική: Μετ’ εμποδίων η έξοδος του Πάσχα – Μποτιλιάρισμα σε Αθηνών – Κορίνθου και Αττική Οδό

Κίνηση - Εθνική: Ένα τροχαίο ατύχημα νωρίτερα προκάλεσε συμφόρηση στην Αττική Οδό - «Όπου φύγει φύγει» Αθηναίοι και Θεσσαλονικείς

Κίνηση – Εθνική: Μετ’ εμποδίων πραγματοποιείται η έξοδος του Πάσχα, το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφού η  κίνηση είναι αυξημένη τόσο στην Εθνική Αθηνών-Κορίνθου όσο και στην Αττική Οδό.

Με πολύ αργούς ρυθμούς εξακολουθούν να κινούνται αυτήν την ώρα τα αυτοκίνητα στην Αθηνών-Κορίνθου, στο ρεύμα εξόδου, ενώ πρόβλημα υπάρχει και στην Αττική Οδό, από τα διόδια Ρουπακίου.

 

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Τροχαία, ένα τροχαίο ατύχημα νωρίτερα, συγκεκριμένα στις 4 το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, προκλήθηκε στην Αττική Οδό, στην Ε30, προκαλώντας μποτιλιάρισμα στους δρόμους.

Χωρίς προβλήματα, σύμφωνα με την Τροχαία, διεξάγεται η κυκλοφορία στην εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας.

 

Κίνηση – Εθνική: «Μαζική» έξοδος και στη Θεσσαλονίκη

Μαζική είναι η έξοδος των εκδρομέων και από τη Θεσσαλονίκη, με τους υπευθύνους στα διόδια των Μαλγάρων να τα αφήνουν ελεύθερα κατά διαστήματα, προκειμένου να εκτονώνεται η κατάσταση.

Προβλήματα υπήρξαν νωρίς το μεσημέρι  και μετά τα διόδια της Ελευσίνας και μέχρι το πρώτο τούνελ της Κακιάς Σκάλας καθώς σημειώθηκε σύγκρουση τριών αυτοκινήτων – μόνο με υλικές ζημιές – προκαλώντας καθυστερήσεις μέχρι την απομάκρυνση των οχημάτων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις