Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Νέο ποστ της Μαρίας Ελένης – «Ποιο είναι το μήνυμα για τους άλλους πολίτες;»
ΕΛΛΑΔΑ

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Νέο ποστ της Μαρίας Ελένης – «Ποιο είναι το μήνυμα για τους άλλους πολίτες;»

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Η κόρη του ποινικολόγου Μαρία - Ελένη, αφήνει αιχμές για τις Αρχές.

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Με ένα διαδικτυακό μήνυμά της η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου, κόρη του γνωστού δικηγόρου Αλέξανδρου Λυκουρέζου, που κατηγορείται για εμπλοκή στην υπόθεση της μαφίας των φυλακών «τα βάζει» με τις Αρχές.

Η κόρη του ποινικολόγου με ανάρτησή της στο Instagram καταφέρεται εναντίον των Αρχών, που όπως υποστηρίζει, «επιφυλάσσουν τέτοια μεταχείριση για τόσο ειδικούς στα νομικά και τόσο γνωστούς δικηγόρους, ενώ τα στοιχεία σε βάρος τους δεν το δικαιολογούν».

«Αν για τόσο ειδικούς στα νομικά και τόσο γνωστούς δικηγόρους οι αρχές επιφυλάσσουν τέτοια μεταχείριση με εντάλματα και συλλήψεις, ενώ τα στοιχεία σε βάρος τους δεν το δικαιολογούν, ποιό είναι το μήνυμα για τους άλλους πολίτες; Ότι η νομιμότητα είναι σχετική έννοια, ή μήπως, ότι ο νόμος υπακούει στη λογική της συγκυρίας;», έγραψε στα Instagram stories.

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Κακώς συνδέθηκε το όνομά μου με τη «μαφία των φυλακών»

Απόλυτος ότι δεν τον «αφορά η μαφία των φυλακών εμφανίστηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο δικηγόρος Αλέξανδρος Λυκουρέζος στις πρώτες του δηλώσεις μετά την απόφαση ανακριτή-εισαγγελέα να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την πολύωρη απολογία του για την υπόθεση, ενώ υπογράμμισε ότι «κακώς συνδέθηκε το όνομά μου με αυτή την ιστορία».

Παράλληλα σημείωσε ότι «εφόσον υπάρξουν ονόματα  που τον ενέπλεξαν στην υπόθεση θα τα πω» και συμπλήρωσε: «Αυτή τη στιγμή με ενδιαφέρει η δικηγορία, θα επιστρέψω στη μάχιμη δικηγορία».

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος αφέθηκε ελεύθερος το βράδυ της Δευτέρας μετά την πολύωρη απολογία του. Στον δικηγόρο επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι να εμφανίζεται δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του καθώς και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα ενώ κατέβαλε και εγγύηση ύψους 50.000 ευρώ.

Η κόρη του, Μαρία-Ελένη, στο άκουσμα της απόφασης, ξέσπασε σε κλάματα και έπεσε στην αγκαλιά του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις