Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Τζέιμς Μποντ: Με τον Ράμι Μάλεκ θα αναμετρηθεί ο «πράκτωρ 007» Ντάνιελ Κρεγκ στο επόμενο φιλμ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζέιμς Μποντ: Με τον Ράμι Μάλεκ θα αναμετρηθεί ο «πράκτωρ 007» Ντάνιελ Κρεγκ στο επόμενο φιλμ

Τζέιμς Μποντ: Η 25η ταινία του Τζέιμς Μποντ θα κάνει πρεμιέρα το 2020

Τζέιμς Μποντ: Το καστ της Η 25ης κατά σειρά ταινίας του Τζέιμς Μποντ, η οποία θα κάνει πρεμιέρα το 2020, ανακοίνωσαν οι παραγωγοί.

Ο γοητευτικός Ντάνιελ Κρεγκ για πέμπτη φορά θα ενσαρκώσει τον 007, ενώ η πραγματική έκπληξη είναι ο «κακός» με τον οποίο θα έρθει αντιμέτωπος.

Όπως ανακοινώθηκε λοιπόν, το μοχθηρό μυαλό που θα τα βάλει με τον πανέξυπνο πράκτορα στο επόμενο φιλμ δεν είναι άλλος από τον πολλά υποσχόμενο Ράμι Μάλεκ.

 

 

Τζέιμς Μποντ: Ένας «κακός» με… Όσκαρ

Η ανακοίνωση του ονόματος του Ράμι Μάλεκ ξάφνιασε πολλούς, λόγω του νεαρού της ηλικίας του.

Πρέπει όμως να θυμόμαστε ότι ο Μάλεκ είναι ήδη καταξιωμένος στο Χόλιγουντ, ως βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός.

Ο Μάλεκ τιμήθηκε φέτος με το Χρυσό Αγαλματίδιο για τον ρόλο του Φρέντι Μέρκιουρι στο Bohemian Rhapsody, μια διάκριση που έχει εκτοξεύσει το κασέ του στα ύψη.

Το όνομα του νέου κακού του Τζέιμς Μποντ ανακοίνωσε ο Κάρι Φουκουνάγκα, ο σκηνοθέτης του κατασκοπευτικού θρίλερ, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε από την Τζαμάικα.

 

Τζέιμς Μποντ: Ποιος είναι ο Κάρι Φουκουνάγκα

 

Τέλος στο θρίλερ για τον σκηνοθέτη της επόμενης, 25ης ταινίας του Τζέιμς Μποντ έδωσαν οι παραγωγοί της σειράς, που ανακοίνωσαν το όνομα του Κάρι Φουκουνάγκα.

 

Ο 41χρονος σκηνοθέτης είναι ο πρώτος Αμερικανός που θα σκηνοθετήσει ταινία του Τζέιμς Μποντ. Στο παρελθόν, μεταξύ άλλων, είχε λάβει εξαιρετικές κριτικές για τη δουλειά του στον πρώτο κύκλο της σειράς «True Detective».

Η ανακοίνωση του ονόματός του έγινε μετά την απομάκρυνση του Ντάνι Μπόιλ από τη θέση του σκηνοθέτη της επόμενης ταινίας του θρυλικού πράκτορα, λόγω «καλλιτεχνικών διαφορών».

Η ανακοίνωση του νέου σκηνοθέτη έγινε και πάλι μέσω twitter.

«Ο Μάικλ Γουίλσον, η Μπάρμπρα Μπροκόλι και ο Ντάνιελ Κρέγκ ανακοινώνουν σήμερα ότι ο 25ος Τζέιμς Μποντ θα ξεκινήσει να γυρίζεται στα στούντιο της Pinewood στις 4 Μαρτίου 2019, υπό τις οδηγίες του σκηνοθέτη, Κάρι Φουκουνάγκα με παγκόσμια ημερομηνία κυκλοφορίας τις 14 Φεβρουαρίου 2020», αναφέρει το πρώτο tweet στον επίσημο λογαριασμό της ταινίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις