Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Εκδικητές – Η Τελευταία Πράξη: Σήμερα η πρεμιέρα της ταινίας που αναμένεται να «σπάσει ταμεία»
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Εκδικητές – Η Τελευταία Πράξη: Σήμερα η πρεμιέρα της ταινίας που αναμένεται να «σπάσει ταμεία»

Εκδικητές - Η Τελευταία Πράξη: Η πλοκή διαδραματίζεται πέντε χρόνια μετά από την ολέθρια μάχη με τον Thanos που οδήγησε στον αφανισμό του μισού πληθυσμού της Γης

Εκδικητές – Η Τελευταία Πράξη: Πρεμιέρα σήμερα για την πολυαναμενόμενη ταινία «Εκδικητές – Η Τελευταία Πράξη», η πλοκή της οποίας διαδραματίζεται πέντε χρόνια μετά από την ολέθρια μάχη με τον Thanos που οδήγησε στον αφανισμό του μισού πληθυσμού της Γης.

Η επιστροφή του εξαφανισμένου Ant-Man (ο οποίος είχε παγιδευτεί σε μια κβαντική διάσταση) θα οδηγήσει τους Εκδικητές να ανασυγκροτηθούν για να εκδικηθούν για τον χαμό των αγαπημένων τους φίλων και συγγενών. Υπάρχει όμως ένα σημαντικό πρόβλημα: Ο Iron-Man, τις επιστημονικές γνώσεις του οποίου χρειάζονται απεγνωσμένα οι ηπερήρωες, αρνείται να βοηθήσει.

Εκδικητές – Η Τελευταία Πράξη: Το σοκαριστικό φινάλε της προηγούμενης ταινίας

Οι σκηνοθέτες της ταινίας, αδελφοί Russo, σόκαραν το κοινό με το φινάλε της προηγούμενης ταινίας, «Εκδικητές: Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας».

«Κάποιος μου είπε μια ιστορία για θεατές που έκλαιγαν στην αίθουσα του σινεμά» λέει ο παραγωγός Κέβιν Φιγκ. «Έμαθα για ανθρώπους που παρηγορούσαν άλλους θεατές λέγοντας ότι έχει ήδη ανακοινωθεί μια ακόμα ταινία. Η αντίδραση ήταν ενδεικτική για το πόσο συναισθηματικά δεμένος είναι ο κόσμος με τους χαρακτήρες και αυτό είναι το μεγαλύτερο κοπλιμέντο».

 

Εκδικητές – Η Τελευταία Πράξη: Μεγαλύτερη διάρκεια για ένα «χορταστικό» έπος

Η πλέον αναμενόμενη ταινία της χρονιάς, ξεκινά ακριβώς από εκεί που σταμάτησε το προηγούμενο συναισθηματικά φορτισμένο φιλμ.

Με τους βασικούς ήρωες να θρηνούν για την απώλεια των αγαπημένων τους, και το πένθος τους να δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για την απόλυτη σύγκρουση, όπου τα πάντα δοκιμάζονται.

Οι επιτελείς της Marvel επέλεξαν να αυξήσουν τη διάρκεια των 149 λεπτών (τόσο διαρκούσε το προηγούμενο φιλμ) στα 182.

Έτσι, οι φαν του σινεμά φαντασίας, κυρίως έφηβοι και νέοι, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα χορταστικό έπος, στο οποίο η Marvel κατεβάζει όλους τους σταρ των ταινιών της.

 

Εκδικητές – Η Τελευταία Πράξη: Η παρέλαση των σταρ

Στην ταινία πρωταγωνιστούν ή κάνουν και σύντομα περάσματα δεκάδες διάσημοι ηθοποιοί του Χόλυγουντ, όπως οι Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Σκάρλετ Γιόχανσον, Γουίνεθ Πάλτροου, Μαρκ Ράφαλο, Κρις Έβανς, Τζέρεμι Ρένερ, Τζος Μπρολίν, Ντον Τσιντλ, Σάμιουελ Τζάκσον, Μπράντλεϊ Κούπερ, Κρις Χέμσγουορθ, Τίλντα Σουίντον, Μάικλ Ντάγκλας, Μισέλ Φάιφερ και άλλοι πολλοί.

Το σκηνοθετικό δίδυμο που είχε υπογράψει και τον «Πόλεμο της αιωνιότητας», θυσιάζει στο νέο φιλμ μεγάλο μέρος της δράσης, για χάρη της εξέλιξης των ηρώων.

Η απόφαση αυτή περιλαμβάνει σίγουρα κάποιο ρίσκο, όμως σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το αποτέλεσμα δικαιώνει τους δημιουργούς και δεν αφήνει κανέναν παραπονεμένο.

 

Εκδικητές – Η Τελευταία Πράξη: Σύνοψη

Οι Εκδικητές έχουν ηττηθεί από τον Thanos, που αφού απέκτησε τους έξι Λίθους της Αιωνιότητας, ολοκλήρωσε το διεστραμμένο του σχέδιο και εξαφάνισε τον μισό ανθρώπινο πληθυσμό, συμπεριλαμβανομένων πολλών Εκδικητών. Οι εναπομείναντες Εκδικητές αντιμετωπίζουν την πιο μεγάλη πρόκληση μέχρι σήμερα. Πρέπει να βρουν τη δύναμη να νικήσουν τον Thanos μια για πάντα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις