Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Χειμωνάς – Κορτώ: Η τραγική ανάρτηση του υποψήφιου ευρωβουλευτή για τον συγγραφέα – “Συγγνώμη” Θεοδωράκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χειμωνάς – Κορτώ: Η τραγική ανάρτηση του υποψήφιου ευρωβουλευτή για τον συγγραφέα – “Συγγνώμη” Θεοδωράκη

Χειμωνάς - Κορτώ: Σάλος με την ειρωνική ανάρτηση Χειμωνά για την απόπειρα αυτοκτονίας του Κορτώ.

Χειμωνάς – Κορτώ: Χαμός έχει προκληθεί στα social media με την ανάρτηση που έκανε ο συγγραφέας και υποψήφιος ευρωβουλευτής του Ποταμιού Θανάσης Χειμώνας, στο facebook.

Συγκεκριμένα, ο Θανάσης Χειμώνας σχολίασε με καυστικό και ειρωνικό τρόπο την ανάρτηση του Αύγουστου Κορτώ όπου και αποκάλυψε πως έκανε απόπειρα αυτοκτονίας πριν ενάμιση χρόνο.

«Πριν λίγο έκανα απόπειρα αυτοκτονίας επειδή ήμουν χάλια κι έτσι. Θα ποστάρω σχετική φωτό στις 26 Μαΐου για να με ψηφίσετε στις εκλογές. Σας μερσώ».

Μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε αυτή η ανάρτησή του, προχώρησε σε δεύτερη ανάρτηση όπου και περιέγραψε λεπτομερώς τον λόγο που έκανε το παραπάνω post για τα όσα έγραψε ο Αύγουστος Κορτώ:

«Το πρόβλημα της ψυχικής υγείας, της βαριάς κατάθλιψης που μπορεί να οδηγήσει σε απόπειρες αυτοκτονίας (φυσικά δεν είναι όλες οι απόπειρες ίδιες-κάποιες γίνονται στα χαρτιά) είναι πολύ σοβαρό και απασχολεί εκατομμύρια συνανθρώπους μας».

Σε άλλο σημείο της ανάρτησής του στο facebook ξεκαθαρίζει: «Το θέμα αυτό λοιπόν είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΟΒΑΡΟ και η εκμετάλλευσή του για συλλογή λάικς και θλιμμένων ιμότικον, συνοδεία πάντα με τοποθέτηση προϊόντος είναι ΧΥΔΑΙΑ. Ακόμα περισσότερο η (ετεροχρονισμένη) διαφήμιση μιας απόπειρας ( ; ) αυτοκτονίας στο Facebook είναι και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ».

Θανάσης Χειμωνάς: Η αντίδραση του Σταύρου Θεοδωράκη

Είναι στενάχωρο αλλά πρέπει να απευθυνθώ δημοσίως στον Θανάση Χειμωνά» αναφέρει σε ανάρτησή του ο Σταύρος Θεοδωράκης μετά την έκταση που έλαβε η δημόσια δήλωση του υποψηφίου βουλευτή του Ποταμιού, Θανάση Χειμωνά για τον Αύγουστο Κορτώ.

«Είναι στενάχωρο αλλά πρέπει να απευθυνθώ δημοσίως στον Θανάση Χειμωνά. Οι αναρτήσεις του για τον Αύγουστο Κορτώ ήταν ατυχείς. Δεν πρέπει ζητήματα που αφορούν την ψυχική υγεία να αντιμετωπίζονται με επιπολαιότητα.

Ζητάω συγνώμη από τον Αύγουστο Κορτώ για την αναστάτωση που προκλήθηκε μετά τη γενναία, κατά την άποψή μου, προσωπική του εξομολόγηση» έγραψε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις