Χρήστος Θηβαίος: Πώς έγινε αλκοολικός – H ατάκα της γυναίκας του που τον έκανε να «συνέλθει»

LIFESTYLE

Χρήστος Θηβαίος: Πώς έγινε αλκοολικός – H ατάκα της γυναίκας του που τον έκανε να «συνέλθει»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Χρήστος Θηβαίος: Ο γνωστός τραγουδοποιός Χρήστος Θηβαίος μίλησε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη για την στήριξη της οικογένειάς του στη μάχη του με το ποτό

25.04.2019 | 15:26

Χρήστος Θηβαίος: Για το πρόβλημα του αλκοολισμού και την στήριξη που λαμβάνει από τους δικούς του μίλησε ο Χρήστος Θηβαίος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, όπου ήταν εχθές καλεσμένος.

Ο διάσημος τραγουδοποιός μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια για τη μάχη του με το αλκοόλ, εξηγώντας ότι ο εθισμός του με το ποτό ξεκίνησε σιγά σιγά, χωρίς καν να το καταλάβει.

«Ξεκινάει σιγά-σιγά. Ξεκίνησα με κάτι πολύ αθώο, όπως είναι η μπίρα, αλλά οι μπίρες ήταν αρκετές. Μετά, φυσικά, πάμε σε πιο βαρύ αλκοόλ. Καταλαβαίνεις, από ένα σημείο και μετά, ότι η μέρα δεν ξημερώνει και δεν διαρκεί».

 

Χρήστος Θηβαίος: Πότε η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει…

Η μάχη με τον εθισμό στο αλκοόλ είναι μία μάχη που κρατάει μια ζωή, και ο Χρήστος Θηβαίος το γνωρίζει αυτό πολύ καλά.

Όπως εξομολογήθηκε, η κοινωνικοποίηση που προσφέρει αρχικά το ποτό συνέβαλε στην εξάρτησή του, όμως αργότερα διαπίστωσε πως το ποτό «θολώνει το μυαλό».

«Είχα μεγάλο θέμα. Δεν σταματάς ποτέ να είσαι αλκοολικός, είσαι για πάντα», είπε στην παρουσιάστρια του Alpha.

 Χρήστος Θηβαίος: Η ατάκα που τον βοήθησε να συνέλθει

Στην προσπάθεια να θέσει υπό έλεγχο τον εθισμό του τον βοήθησε πολύ, όπως ομολογεί, το στήριγμα της ζωής του, η σύζυγός του, Μαρία Παυλοπούλου.

Όπως είπε ο μουσικός, από νωρίς του το ξέκοψε: «Ή αλλάζεις ή καταντάς».

Πρόκειται για μια φράση που τον έκανε να συνέλθει την εποχή που είχε αρχίσει να αλλάζει συμπεριφορά και να γίνεται επιθετικός.

«Η γυναίκα μου είναι ο άνθρωπος που πρωτίστως με έκανε να αντιμετωπίσω το πρόβλημα. Το έκανε με αγάπη και ένταση που δείχνεις όταν πραγματικά αγαπάς τον σύντροφό σου».

Χρήστος Θηβαίος: Στο πλευρό του και ο γιος του

Όπως εξηγεί ο τραγουδοποιός, το παιδί του δεν τον έκρινε ποτέ για τις αδυναμίες του.

«Ο γιος μου δεν με έκρινε ποτέ γι’ αυτό, αλλά πάντα είναι δίπλα μου και με στηρίζει. Το βλέμμα του αρκεί για να μου πει: “Φτάνει! Μέχρι εδώ, μπαμπά!”. Μου αρέσει που όταν δεν συνειδητοποιώ τα όριά μου, η γυναίκα μου και τα παιδιά μου μού βάζουν όρια. Εφόσον έχει δει τις πράξεις μου, δεν χρειάζεται να τον συμβουλεύσω. Ξέρει ήδη και υπάρχει μια σιωπηλή συμφωνία», είπε μεταξύ άλλων ο Χρήστος Θηβαίος,

Στη συνέντευξή του ακόμη, ο διάσημος τραγουδιστής αποκάλυψε ότι, ενώ θα μπορούσε να γίνει φιλόλογος με Ακαδημαϊκή καριέρα τελικά τον κέρδισε η μουσική. Επίσης, μίλησε για τις αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει, κατά καιρούς, οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις του.

Exit mobile version