Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef: Συγκλονίζει ο Χαράλαμπος – «Έτρωγα ξύλο και βρισιές για 3 χρόνια συνεχόμενα»
LIFESTYLE

MasterChef: Συγκλονίζει ο Χαράλαμπος – «Έτρωγα ξύλο και βρισιές για 3 χρόνια συνεχόμενα»

MasterChef: Ο Χαράλαμπος Κοτσώνης από το MasterChef μίλησε σε εκπομπή της Κύπρου για το άγριο bullying που είχε βιώσει όταν φοιτούσε σε σχολή μαγειρικής

MasterChef: Για το άγριο bullying που είχε δεχτεί πριν μερικά χρόνια μίλησε ο Χαράλαμπος Κοτσώνης από το MasterChef 3, στην εκπομπή «Έλα να δεις» στο Omega Κύπρου.

Ο παίκτης με το εκρηκτικό ταμπεραμέντο συζητήθηκε πολύ στο φετινό MasterChef, κυρίως λόγω της εριστικής του συμπεριφοράς απέναντι στο Παντελή, στη γνωστή συνεργασία τους με το viral… «εν κουλί».

 

Ο «Χάμπος» όμως έχει περάσει πολλές δυσκολίες στη ζωή του, κάτι που ίσως δικαιολογεί εν μέρει τη συμπεριφορά του.

Όπως εξήγησε στην εκπομπή, όταν φοιτούσε σε σχολή μαγειρικής δεχόταν άγριο bullying λόγω του βάρους του.

«Ήμουν πιο ελλιποβαρής σε σχέση με ότι είμαι σήμερα. Ο κόσμος τότε δεν αντιλαμβανόταν τη διαφορετικότητα των ατόμων, θεωρούσε πως αν κάποιος είναι πιο λεπτός τότε μπορεί να έχει επιρροή πάνω του. Είτε σωματική είτε ψυχολογική. Χρησιμοποιούσαν αυτό το μειονέκτημά μου εις βάρος μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

MasterChef: Ξύλο και βρισιές για τρία χρόνια

«Μέχρι και ξύλο έχω φάει, βρισιές για τρία χρόνια συνεχόμενα όσο ήμουν στη σχολή. Με χτυπούσαν. Αλλά δεν ήθελα να το καταγγείλω επειδή ξέρω πως παίρνει χρόνο αυτή η διαδικασία και θα έμπαινα σε πολύ πιο δύσκολη κατάσταση», αναφέρει μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του ο Χαράλαμπος.

Όπως εξήγησε, αν ανέφερε κάτι «θα έλεγαν μετά ότι ζητούσα βοήθεια ή ότι είμαι πιο αδύναμος».

«Ήθελα να δείξω πως δεν είμαι αδύναμος», είπε χαρακτηριστικά.

 

MasterChef: Η διέξοδος στην μαγειρική

Ο Χαράλαμπος μιλά και για τη διέξοδο που του προσέφερε η μαγειρική.

«Είχα δύο επιλογές: ή να σταματούσα κάπου στη μέση, να έλεγα πως δεν αντέχω άλλο το bullying και να έχανα τη συνέχεια μου στη μαγειρική και τον εαυτό μου ή να έβαζα πείσμα για να καταφέρω τουλάχιστον να τελειώσω τη σχολή και να προσπαθήσω να φτιάξω το μέλλον που ήθελα για μένα».

Δείτε τη συνέντευξή του στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις