Κύπρος – Serial killer: Βρέθηκε κι άλλο πτώμα γυναίκας!

ΚΟΣΜΟΣ

Κύπρος – Serial killer: Βρέθηκε κι άλλο πτώμα γυναίκας!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Κύπρος - Serial killer: Σύμφωνα με πληροφορίες, η νέα σορός βρέθηκε μετά από υπόδειξη του «Ορέστη»

25.04.2019 | 17:58

Κύπρος – Serial killer: Ολοένα και πιο «σκοτεινή» γίνεται η υπόθεση του serial killer στην Κύπρο, με τα πτώματα των νεκρών γυναικών να πληθαίνουν και τον 35χρονο Λοχαγό να αποκαλύπτει πληροφορίες με το σταγονόμετρο.

Σύμφωνα με κυπριακά ΜΜΕ, το πτώμα μίας ακόμα γυναίκας που συνδέεται με την υπόθεση του serial killer Νίκου Μεταξά βρέθηκε σήμερα κοντά στη Λευκωσία.

Ειδικότερα, η νέα σορός ανακαλύφθηκε στο πεδίο βολής του στρατού στο χωριό Ορούντα, όπου η Αστυνομία οδηγήθηκε καθ’ υπόδειξη του 35χρονου λοχαγού. Όπως μεταδίδει το Sigma Live, το πτώμα της άγνωστης γυναίκας εντοπίστηκε σε λάκκο στο πεδίο βολής.

Η σορός είναι σε κατάσταση πλήρους αποσύνθεσης και δεν είναι δυνατή η άμεση αναγνώριση.

Κύπρος – Serial killer: Τα πέντε φτάνουν τα θύματα του διεστραμμένου λοχαγού

Υπενθυμίζεται ότι, ανακρινόμενος ο Μεταξάς, παραδέχθηκε ότι δολοφόνησε και την 29χρονη Maricar, κάτι το οποίο απέρριπτε μέχρι σήμερα το πρωί.

Συνολικά έχει παραδεχθεί τέσσερις φόνους γυναικών, και υποστηρίζει ότι η 6χρονη Sierra πέθανε από αναρρόφηση του εμετού της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πάντως για την τελευταία σορό που είχε πεταχτεί στο πεδίο βολής, δεν πρόκειται για την 29χρονη Maricar.

Ο Μεταξάς φέρεται να ανέφερε ότι πρόκειται για άλλη γυναίκα από την Ινδία ή το Νεπάλ, χωρίς όμως να πει το όνομά της.

 

Κύπρος – Serial killer: Άκαρπες οι έρευνες στο μεταλλείο στο Μιτσερό

Άκαρπες αποδείχθηκαν μέχρι στιγμής οι έρευνες των Αρχών στο φρεάτιο του μεταλλείου στο Μιτσερό.

Η αγωνία για την τύχη τόσο της 6χρονης κόρης της δολοφονηθείσας Mary Rose, όσο και για τη τύχη άλλων εξαφανισμένων γυναικών κορυφώνεται.

Σε δηλώσεις του στο Sigma Live, o Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας ανέφερε ότι το φρεάτιο σήμερα ελέγχθηκε στο 100%, με τη χρήση ρομποτικής κάμερας, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί οτιδήποτε ύποπτο.

Η προσοχή των Αρχών εστιάζεται και στο δεύτερο μέτωπο, στη λίμνη Ξυλιάτου, όπου έχει επιστρατευτεί σκάφανδρο για την αναζήτηση της 6χρονης Sierra.

Κύπρος – Serial Killer: Η φωτογραφία που πρόδωσε τον δράστη

Χθες ο 35χρονος συνδέθηκε με τον φόνο ακόμα μίας γυναίκας, της οποία δεν έχει εντοπιστεί το πτώμα. Πρόκειται για την 29χρονη Maricar Valdez Arquiola, η οποία εξαφανίστηκε στις 13 Δεκεμβρίου 2017.

Σήμερα το πρωί, ο Νίκος Μεταξάς οδηγήθηκε γύρω στις 10.00 κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, προκειμένου να ζητηθεί εκ νέου διάταγμα προφυλάκισης του, για τον τρίτο φόνο γυναίκας από τις Φιλιππίνες. Στη συνέχεια το Δικαστήριο ενέκρινε το διάταγμα προφυλάκισής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που αποκαλύπτει σήμερα η κυπριακή εφημερίδα «Πολίτης», οι ανακριτές της υπόθεσης εντόπισαν στους υπολογιστές του λοχαγού μια φωτογραφία της ταυτότητας της Maricar, στοιχείο που τον συνδέει άμεσα με την γυναίκα από τις Φιλιππίνες, η οποία πιστεύεται ότι έχει δολοφονηθεί αλλά είναι άγνωστο που βρίσκεται το πτώμα της.

Η αστυνομία, σύμφωνα με το κυπριακό νομικό καθεστώς, ζήτησε νέο ένταλμα σύλληψης του λοχαγού και για τρίτο φόνο, παρά το ότι είναι ήδη προφυλακισμένος για τρεις ακόμα φόνους.

H 29χρονη Maricar Valdez Arquiola

 

Exit mobile version