Νέο Φάληρο: Πεντάχρονο παιδάκι καταπλακώθηκε από γκαραζόπορτα – Κρίσιμη η κατάστασή του

ΕΛΛΑΔΑ

Νέο Φάληρο: Πεντάχρονο παιδάκι καταπλακώθηκε από γκαραζόπορτα – Κρίσιμη η κατάστασή του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Νέο Φάληρο: Το αγοράκι φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και δίνει μάχη για τη ζωή στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία

25.04.2019 | 19:45

Νέο Φάληρο: Μάχη για τη ζωή δίνει ένα πεντάχρονο παιδάκι, που καταπλακώθηκε από γκαραζόπορτα στο Νέο Φάληρο το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, το αγοράκι είχε ταξιδέψει με τους γονείς του και τα δύο αδερφάκια του από την Κοζάνη στο Νέο Φάληρο, για να περάσουν το Πάσχα με τη γιαγιά.

Νέο Φάληρο: Πώς συνέβη το «κακό»

Το μεσημέρι, το αγοράκι βγήκε μαζί με τα αδερφάκια του στην αυλή έξω από το σπίτι της γιαγιάς του για να παίξει.

Κάποια στιγμή, πάνω στο παιχνίδι, ο μικρούλης φέρεται να τράβηξε την ογκώδη γκαραζόπορτα, η οποία για άγνωστο λόγο βγήκε από τη θέση της και τον καταπλάκωσε.

Η μεγάλη μεταλλική πόρτα, που έχει μήκος πάνω από τρία μέτρα και ύψος ένα μέτρο, ζυγίζει πάνω από 150 κιλά, και έτσι τραυμάτισε σοβαρά το μικρό αγοράκι, που εγκλωβίστηκε από κάτω της.

Νέο Φάληρο: Ο απεγκλωβισμός και το πολύωρο χειρουργείο

Οι φωνές των αδερφών του μικρούλη ειδοποίησαν τον πατέρα, ο οποίος έτρεξε έντρομος και απεγκλώβισε το παιδί κάτω από τη βαριά πόρτα.

Λίγες στιγμές αργότερα, κατέφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που κάλεσαν γείτονες και παρέλαβε το αγοράκι.

Ο πεντάχρονος μεταφέρθηκε στις 12.30 στο Παίδων Αγία Σοφία, όπου νοσηλεύτηκε αρχικά στην Εντατική για μερικές ώρες, με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και άλλα σοβαρά τραύματα στο κορμάκι του.

Ο τραυματισμός του κρίθηκε από τους ιατρούς ως εξαιρετικά σοβαρός και μετά τις πέντε μπήκε στο χειρουργείο όπου παραμένει μέχρι αυτήν την ώρα.

Δείτε το ρεπορτάζ του Open:

 

 

 

Exit mobile version