Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Πρωταθλητές οι Πειραιώτες στην Κ17 (vid)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Πρωταθλητές οι Πειραιώτες στην Κ17 (vid)

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Ένα γκολ του Ντότη έκρινε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στον τελικό του πρωταθλήματος κάτω των 17 ετών.

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 του ΠΑΟΚ στον τελικό των ομάδων κάτω των 17 ετών, που πραγματοποιήθηκε φέτος στο Αγρίνιο και κατέκτησε το σχετικό πρωτάθλημα της Superleague.

Ένα γκολ του Ντότη έκρινε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στον τελικό του πρωταθλήματος κάτω των 17 ετών στη Superleague, με τους Πειραιώτες να κατακτούν τον τίτλο.

Το ματς στο Αγρίνιο ήταν πραγματικό ντέρμπι, με την τύχη να είναι ξεκάθαρα πλάι στην ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη.

Στο 49ο λεπτό του αγώνα, ο Ντότης έκανε εξαιρετική προσπάθεια μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ του κόντραρε σε αντίπαλο, για να αλλάξει εντελώς πορεία, ξεγελώντας τον Μπαλωμένο, πριν καταλήξει στα δίχτυα.

Οι Πειραιώτες κατάφεραν όμως να κρατήσουν το προβάδισμα στο σκορ μέχρι τέλους και έτσι πανηγύρισαν τον τίτλο στον τελικού του πρωταθλήματος Κ17 της Superleague.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι αυτό ήταν το 6ο του πρωτάθλημα σε 9 συμμετοχές σε Final-4 Super League Κ17, για τους «ερυθρόλευκους».

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Οι συνθέσεις των 2 ομάδων

Ολυμπιακός (Δημήτρης Μαυρογενίδης): Τζολάκης, Τσαβός, Κεραμίδας, Ασλανίδης, Κατσογιάννης, Γούλας, Κατσαβάκης, Σαπουντζής, Σουρλής, Ντότης, Λιάτσος

ΠΑΟΚ (Αλέξανδρος Αλεξιάδης): Μπαλωμένος, Κιτσάκης, Αβεντισιάν, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Κραμπέρης, Τσοπούρογλου, Γροσδής, Γκορντεζιάνι, Τζόλης, Καράκουτης

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις