Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Νομοχέδιο Γαβρόγλου: Σόου στη Βουλή – Ο Παφίλης “ανάγκασε” τον υπουργό να διαβάσει «Ριζοσπάστη» (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νομοχέδιο Γαβρόγλου: Σόου στη Βουλή – Ο Παφίλης “ανάγκασε” τον υπουργό να διαβάσει «Ριζοσπάστη» (vid)

Νομοχέδιο Γαβρόγλου: Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ κατηγόρησε τον υπουργό Παιδείας ότι διαστρέβλωσε τις θέσεις του κόμματος για το Λύκειο.

Νομοχέδιο Γαβρόγλου: Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν στη Βουλή, καθώς κάποια στιγμή στο βήμα της Ολομέλεια βρίσκονταν τόσο ο Κώστας Γαβρόγλου, που μιλούσε εκείνη την ώρα, όσο και ο Θανάσης Παφίλης, με τον «Ριζοσπάστη» στο χέρι.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κώστας Γαβρόγλου αναφέρθηκε σε δηλώσεις του Δημήτρη Κουτσούμπα. «Το είπε και ο γραμματέας του ΚΚΕ. Επί λέξει είπε ‘το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν έχουμε Γ’ Λυκείου’.

Άρα αναγνωρίζει ότι δεν έχουμε, απλώς δεν το θεωρεί πρόβλημα», ανέφερε ο υπουργός Παιδείας, προκαλώντας την έντονη αντίδραση βουλευτών του ΚΚΕ, που του φώναζαν ότι ο κ. Κουτσούμπας δεν είπε κάτι τέτοιο.

Μετά από λίγα λεπτά, ο Θανάσης Παφίλης έσπευσε δίπλα στον Κώστα Γαβρόγλου, ο οποίος βρισκόταν ακόμη στο βήμα της Βουλής, κρατώντας τον «Ριζοσπάστη».

«Επειδή είστε μάστορας στη διαστρέβλωση, διαβάστε τι είπε ο γραμματέας του κόμματος. Διαβάστε το όλο, τι είπε ο Κουτσούμπας», επέμενε ο βουλευτής του ΚΚΕ. «Κύριε Παφίλη, μπαίνετε κι εσείς στην εύκολη κουλτούρα της εικόνας, κάτι που είναι πολύ προσφιλές στη ΝΔ», ήταν η αντίδραση του υπουργού Παιδείας.

«Τουλάχιστον, δεν έχω κατηγορηθεί ότι είμαι και αδιάβαστος», συνέχισε ο κ. Γαβρόγλου.

Ο κ. Παφίλης επίμονα του ζητούσε να διαβάσει όλη τη δήλωση του κ. Κουτσούμπα και όχι μόνο αυτό που είχε σημειώσει. Στο τέλος ο κ. Γαβρόγλου δεσμεύτηκε ότι «εάν τυχόν ακούσω στα πρακτικά τη φωνή και δω ότι είναι αυτό που λέω, θα βγω να καταγγείλω αυτό. Αν τυχόν εγώ κάνω λάθος, θα ζητήσω συγγνώμη».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις