alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σίσσυ Χρηστίδου: Όταν μιλούσε για τις κρίσεις με τον Μαραντίνη και δεν έπαιρνε χαμπάρι κανείς
LIFESTYLE

Σίσσυ Χρηστίδου: Όταν μιλούσε για τις κρίσεις με τον Μαραντίνη και δεν έπαιρνε χαμπάρι κανείς

Σίσσυ Χρηστίδου: Τα δυο αγόρια τους που παραμένουν και η απόλυτη προτεραιότητά τους στη νέα μορφή της οικογένειάς τους.

Σίσσυ ΧρηστίδουΣίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης με μια λιτή ανακοίνωση έκαναν γνωστό το τέλος του γάμου τους, ξαφνιάζοντας πολλούς. Αν και ψάχνοντας λεπτομέρειες για τη ζωή τους, θα καταλάβει κανείς πως είχαν αρχίσει να μιλούν για τις κρίσεις.

Όμως με τόσο έρωτα να ξεχειλίζει, δεν το πρόσεξε κανείς.

Το ζευγάρι πήρε την απόφαση του χωρισμού ύστερα από 13 χρόνια σχέσης και εννιά χρόνια γάμου και ενώ έφεραν μαζί στον κόσμο δύο παιδιά.

Τα δυο αγόρια τους που παραμένουν και η απόλυτη προτεραιότητά τους στη νέα μορφή της οικογένειάς τους.

Η είδηση ξάφνιασε πολλούς, καθώς Θοδωρής Μαραντίνης και Σίσσυ Χρηστίδου δεν είχαν αφήσει, μέχρι τελευταία στιγμή, να διαφανεί το παραμικρό που να μαρτυρά κρίση στο γάμο τους.

Σχετικά πρόσφατα μετακόμισαν σε ένα ολοκαίνουργιο υπέροχο σπίτι, σχετικά πρόσφατα έκαναν μαζί ταξίδια, δημόσιες εμφανίσεις αλλά και δημόσιες ερωτικές εξομολογήσεις.

Πάντως, η τελευταία κοινή συνέντευξη των Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρή Μαραντίνη ήταν το περασμένο καλοκαίρι στο περιοδικό People.

Σε αυτή τη συνέντευξη, μάλιστα, είχαν μιλήσει για τις κρίσεις στη στη σχέση τους και αποκάλυψαν πώς τις ξεπερνούν.

Σίσσυ Χρηστίδου: Πώς ξεπερνούσε τις κρίσεις με τον Θοδωρή

«Έχετε περάσει κρίση, σε σημείο να θέλει ο ένας από τους δύο να φύγει από το σπίτι για να ηρεμήσει;», τους είχε ρωτήσει ο δημοσιογράφος, με την Σίσσυ Χρηστίδου να απαντά: «Ο Θοδωρής φεύγει έτσι κι αλλιώς για αρκετά μεγάλα διαστήματα λόγω της δουλειάς του».

Ο Θοδωρής Μαραντίνης συμπλήρωσε: «Νομίζω πως αυτό μας έχει όντως βοηθήσει πολύ. Η απόσταση που παίρνουμε, εκ των πραγμάτων, εκτονώνει τις όποιες εντάσεις πολύ λυτρωτικά. Οπότε δεν χρειάστηκε να πάρουμε τέτοιου είδους μέτρα».

Η Σίσσυ Χρηστίδου είχε αποκαλύψει ακόμη πώς καταφέρνουν να κρατούν ζωντανό το ερωτικό στοιχείο μετά από τόσα χρόνια.

«Αυτό που σε μας συμβαίνει αναγκαστικά είναι πολυτέλεια τελικά, γιατί στα περισσότερα ζευγάρια δεν μπορεί να συμβεί. Επειδή είναι πολύ έντονο το γκομενικό στοιχείο στη σχέση μας, πολλές φορές λέμε πως ιδανικά θα έπρεπε να μένει ο καθένας στο σπίτι του!

Η αλήθεια είναι πως ακόμα και τώρα πολλές φορές θα ανέβω να ετοιμαστώ σε άλλο δωμάτιο, ο Θοδωρής θα ετοιμαστεί σε άλλο, θα βγει έξω, θα χτυπήσει τον κουδούνι και θα μου πει «έχω έρθει να σε πάρω». Ξέρεις, όλο αυτό κρατάει ζωντανό το ερωτικό στοιχείο».

https://www.instagram.com/p/BqYAC-4hz5y/?utm_source=ig_embed

Φυσικά, είχαν μιλήσει και για την αποβολή:

Το ότι ήρθε ένα παιδί τόσο γρήγορα σας απομάκρυνε, έστω για λίγο;

Σ.: Όχι, γιατί ήμασταν στη μεγάλη καψούρα και αυτό βοήθησε. Το μωρό ήταν παιδί του έρωτα. Υπήρχαν βέβαια πρακτικά θέματα που έπρεπε να αντιμετωπίσουμε, ήταν μια μεγάλη αλλαγή. Ήμασταν και οι δύο μικροί, 27 εγώ, 29 ο Θοδωρής, πολύ αφοσιωμένοι στις δουλειές μας, αλλά επειδή προσαρμόσαμε τελικά το παιδί στη ζωή μας και δεν αλλάξαμε ζωή, όλα έγιναν πιο εύκολα. Ειδικά το πρώτο παιδί ήταν όλη μέρα μαζί μας στα πλατό, στις συναυλίες, στα live. Στο δεύτερο ήταν όλα πολύ πιο στρωμένα.

Περάσατε μια ατυχία όταν χάσατε ένα μωρό πριν από ενάμιση χρόνο. Αυτό ήταν κάτι πολύ δύσκολο και σκληρό. Σας κλόνισε;

Θ.: Σαφώς μας κλόνισε. Το θετικό στην υπόθεση ήταν ότι έχουμε δύο παιδιά, κάτι που εκ των πραγμάτων σε βοηθά να ξεχαστείς και να παρηγορηθείς. Δεν ήταν το μεγάλο σοκ, που σε καταπίνει και σε βάζει σε μια αδράνεια. Από την άλλη, μια τέτοια κατάσταση σε σοκάρει. Στην περίπτωσή μας, επειδή όλο αυτό βρέθηκε και κάτω από ένα spot light, μεγεθύνθηκε. Οπότε εκεί που λες «θέλω να ξεχαστώ, να το βάλω σε μια τάξη μέσα μου μόνος μου», δεν σε αφήνουν να το κάνεις. Με αγάπη πολλές φορές και ειλικρινές ενδιαφέρον.

Σ.: Εγώ το βίωσα λίγο διαφορετικά. Ο κόσμος με βοήθησε, γιατί ένιωσα πολύ μεγάλη στήριξη. Αλλά ήταν το ίδιο βαρύ και για τους δύο.

Είμαστε και οι δύο κοντά στα παιδιά μας. Η περίπτωσή μας δεν είναι η μαμά που είναι πάνω από τα παιδιά όλη μέρα και ο μπαμπάς που τα βλέπει πού και πού. Απλά συνέβαινε στο δικό μου σώμα. Αυτή είναι η διαφορά. Αλλά και οι δύο χάσαμε ένα παιδί, δεν το έχασα μόνο εγώ.

Η ψυχραιμία με την οποία το αντιμετώπισα αφορούσε πρωταρχικά τη στήριξη που είχα από τον άντρα μου. Όσον αφορά στον κόσμο, θα μου ήταν πιο δύσκολο να υποκρίνομαι εκείνη την περίοδο ότι είμαι καλά ενώ δεν ήμουν. Μου έκανε καλό το ότι ήξεραν. Πάρα πολλές γυναίκες με παρόμοιες ιστορίες βρέθηκαν δίπλα μου. Έζησα πολύ έντονες στιγμές, που με αγκάλιαζαν και έκλαιγαν. Αλλά κι εγώ ένιωσα ότι με αυτό τον τρόπο το μοιράστηκα, ότι ήταν λιγότερο το βάρος.

Σίσσυ Χρηστίδου: Η τελευταία εμφάνιση με την οικογένειά της

Ο Θοδωρής και η Σίσσυ φέτος έκαναν ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις. Η τελευταία τους οικογενειακή βόλτα πριν την είδηση του χωρισμού τους ήταν τον Ιανουάριο του 2019.

Μαζί με τα παιδιά τους, οι τέσσερις τους βρέθηκαν στο Μαρούσι και σε απογευματινή έξοδο με το φωτογραφικό φακό του FTHIS.GR να τους ακολουθεί.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες…