Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πάολα: Στο «Βινύλιο» η “βασίλισσα της πίστας” – Πώς έμαθε για τον Παντελίδη, η συγκίνηση για τον πατέρα της
LIFESTYLE

Πάολα: Στο «Βινύλιο» η “βασίλισσα της πίστας” – Πώς έμαθε για τον Παντελίδη, η συγκίνηση για τον πατέρα της

Πάολα: Η Πάολα ήταν καλεσμένη στο «Βινύλιο» και ο Αντώνης Κανάκης κατάφερε να "ανοίξει" την καρδιά της.

Πάολα: Αφιέρωμα στην Πάολα έκανε χθες η εκπομπή «Βινύλιο» του Αντώνη Κανάκη, με την τραγουδίστρια να είναι παρούσα, να τραγουδάει και να απαντάει και στις ερωτήσεις.

Μεταξύ άλλων, η Πάολα, στην εξαιρετικά χαλαρή ατμόσφαιρα που είχαν στήσει ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του, μίλησε και για το πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου 2016, όταν έμαθε για τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη.

Όπως εξήγησε η Πάολα, με τον Παντελή Παντελίδη διατηρούσε μια φιλική σχέση, έμαθε για τον θάνατό του από την τηλεόραση και ήταν ένα τεράστιο σοκ για εκείνη.

Έμεινα παγωμένη στην πόρτα σαν να βλέπω έναν εφιάλτη ακόμη

«Εννέα μέρες μετά τον θάνατο του μπαμπά μου πέθανε και ο Παντελής. Οι σχέσεις μας με τον Παντελή ήταν άριστες, τρία χρόνια παρεούλα τραγουδούσαμε, ήταν φιλαράκι μου. Τον αγάπησα και με αγάπησε. Εκείνο το πρωινό είχα μπει στο μπάνιο και ξαφνικά ακούω τη μαμά μου να με φωνάζει και μου λέει “τι γίνεται;” και να παίζει σε μια εκπομπή το πρωί.

Έμεινα παγωμένη στην πόρτα σαν να βλέπω έναν εφιάλτη ακόμη. Δεν μπορώ να περιγράψω το συναίσθημά μου με λόγια διότι είναι κάτι που δεν μπορούσα να πιστέψω πως έχει συμβεί. Ναι, από την τηλεόραση το έμαθα. Δύσκολα πράγματα, δεν υπάρχουν λόγια», είπε χαρακτηριστικά η Πάολα.

Τον χαρακτήρισε «αυθόρμητο» και «αγνό», έναν άνθρωπο που αγαπούσε αυτό που έκανε.

«Τα τραγούδια του δείχνουν και τι είχε στο μυαλό και στην καρδιά του», είπε η τραγουδίστρια.

Πάολα: Συγκινήθηκε μιλώντας για τον πατέρα της

Η Πάολα μίλησε για τον πατέρα της με τα πιο τρυφερά λόγια, αποκαλώντας τον «λιοντάρι», όπως και τον θυμάται. «Είμαι πολύ τυχερή που είναι ο μπαμπάς μου», είπε χαρακτηριστικά.

Κάποιες φορές έχω πει πως είναι στην Αμερική, μετά λέω ‘φτάνει, γύρισε τώρα’, τώρα λέω πως είναι στον Παράδεισο…. Δεν μπορεί να φεύγουν έτσι ξαφνικά οι άνθρωποι, τη μια μέρα να μιλάμε και την άλλη να μην υπάρχουν. Δεν χωράει στο μυαλό μου, δεν το πιστεύω”.

Η τραγουδίστρια εξήγησε πώς στην προηγούμενή της ζωή τον ονειρεύτηκε και σε αυτή τον είχε για μπαμπά.

Αναφορικά με την πίστη της στο Θεό, δήλωσε πως πιστεύει στον φίλο της τον Θεό, σε αυτόν που μαζί κάνουν κουβεντούλες.

Πάολα: Θυμηθείτε τον πατέρα της

Πάολα: Η φωτογραφία με την κόρη της

Η κόρη της Πάολα και του Φώτη Ζογλοπίτη, Παολίνα έχει γίνει πλέον 16 ετών και όσο μεγαλώνει ομορφαίνει όλο και περισσότερο.

Μάλιστα, η Παολίνα είναι αρκετά ενεργή στα social media και συχνά δημοσιεύει εκεί φωτογραφίες από την καθημερινότητά της.

Έτσι λοιπόν, με αφορμή μία μουσικοχορευτική παράσταση που συμμετείχε, ανήρτησε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στην οποία είναι ντυμένη με την επίσημη στολή της μπαλαρίνας.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα likes και τα σχόλια δεν σταμάτησαν λεπτό.

Κεντρική φωτο: Lifo

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις