Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αννίτα Πάνια – αστυνομία: Τι έγινε τελικά με την παρουσιάστρια και τη μήνυση σε βάρος της
LIFESTYLE

Αννίτα Πάνια – αστυνομία: Τι έγινε τελικά με την παρουσιάστρια και τη μήνυση σε βάρος της

Αννίτα Πάνια - αστυνομία: Μετά από δύο μέρες - θρίλερ με την Αστυνομία να μην βρίσκει την παρουσιάστρια, οι δύο πλευρές τα βρήκαν.

Αννίτα Πάνια – αστυνομία: «Χρυσή τομή» στη διαφορά μεταξύ της Αννίτας Πάνια και της εταιρείας παροχής ιατρικών υπηρεσιών βρέθηκε σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του δικηγόρου, Νίκου Αγαπηνού, που εκπροσωπεί τη δεύτερη.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Επήλθε συμβιβαστική επίλυση της διαφοράς μεταξύ του σταθμού EPSILON, της Αννίτας Πάνια, του Μαίνανδρου Φουρθιώτη και της εντολέως μας εταιρείας παροχής ιατρικών υπηρεσιών COSMEDICAL και υπεγράφη νέα σύμβαση μεταξύ των μερών.

Η ανακοίνωση του EPSILON

Η εντολέας μας εταιρεία COSMEDICAL διασφάλισε πλήρως τα δικαιώματά της και δεν επιθυμεί πλέον την σύλληψη της κας Πάνια και των λοιπών αντιδίκων της μετά τις αμοιβαίες εξηγήσεις που δόθηκαν. Σημαντικό ρόλο στη γρήγορη επίτευξη συμβιβαστικής επίλυσης της διαφοράς αποτέλεσε ο αμοιβαίος σεβασμός μεταξύ των αντιδίκων μερών και του γραφείου μας».

«Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON εκφράζει την δυσαρέσκειά του για τα πρόσφατα γεγονότα της 21ης -4-2019 που είχαν ως αποτέλεσμα να μην μεταδοθεί η εκπομπή της Αννίτας Πάνια και ρητώς επιβεβαιώνει ότι η κα Πάνια δεν είχε καμία απολύτως σχέση με το συγκεκριμένο ατυχές περιστατικό.

Εκφράζουμε τη βαθιά μας εκτίμηση και τον σεβασμό μας στο πρόσωπο της κας Πάνια και θεωρούμε τιμή μας τη συνεργασία τόσο μαζί της όσο και με τον κ.Νίκο Ηλία ως εκπρόσωπο του οίκου ALISDIEM του οποίου το λογότυπο αναφέρθηκε ατυχώς και αδικαιολόγητα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις