Κύπρος – Serial killer: Ο λοχαγός φωτογράφιζε γελαστός τον Χριστόφια ενώ είχε βρεθεί το πρώτο πτώμα!

ΚΟΣΜΟΣ

Κύπρος – Serial killer: Ο λοχαγός φωτογράφιζε γελαστός τον Χριστόφια ενώ είχε βρεθεί το πρώτο πτώμα!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Κύπρος - Serial killer: Δείτε τη φωτογραφία που δείχνει τον διεστραμμένο δολοφόνο να κυκλοφορεί ευδιάθετος σε εκδήλωση με διακεκριμένους καλεσμένους

24.04.2019 | 16:14

Κύπρος – Serial killer: Τρεις μέρες αφού είχε ανακαλυφθεί το πτώμα της 38χρονης Marry Rose, ο serial killer Νίκος Μεταξάς, o Κύπριος λοχαγός που αργότερα ομολόγησε την ενοχή του για τουλάχιστον τρεις δολοφονίες, δεν δίστασε να εμφανιστεί σε δημόσιο χώρο για να εργαστεί χαμογελώντας, σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Η σορός της 38χρονης βρέθηκε στις 14 Απριλίου. Μόλις τρεις μέρες αργότερα, ο Μεταξάς παρευρέθηκε σε μια τιμητική εκδήλωση για τον Δημήτρη Χριστόφια στο σωματείο «Δίκωμο ’74», προκειμένου να καλύψει το event ως φωτογράφος και κινηματογραφιστής.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, εκτός από τον Δημήτρη Χριστόφια, ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, βουλευτές, ευρωβουλευτές, δήμαρχοι και πολλές εξέχουσες προσωπικότητες.

Η εφημερίδα «Πολίτης» δημοσιεύει τις παρακάτω φωτογραφίες που έστειλε ο ίδιος ο Νίκος Μεταξάς σε συντάκτρια του εντύπου, για σκοπούς ρεπορτάζ των εκδηλώσεων.

 

Κύπρος – Serial killer: Το χαμόγελο που σοκάρει

Σοκ προκαλεί το γεγονός ότι ο διεστραμμένος δράστης εμφανίζεται να χαμογελά ξέγνοιαστος, παρότι είχε ανακαλυφθεί η πρώτη σορός από τα θύματά του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, στις 17 Απριλίου, η αστυνομία είχε ήδη συλλάβει ως ύποπτο τον 33χρονο πρώην σύντροφο της Marry Rose.

Επίσης είχε καλέσει για ανάκριση έναν 30χρονο αξιωματικό, τη φωτογραφία του οποίου χρησιμοποιούσε ο Μεταξάς στα προφίλ του στα social media.

 

Κύπρος – Serial killer: Τα μαθήματα photoshop στο YouTube και το βίντεο κλιπ για το μοντέλο

Ενώ οι Αρχές συνεχίζουν να αναζητούν τη σορό της 6χρονης Sierra Graze Seucalliuc στο φράγμα του Ξυλιατού, όπου ο 35χρονος ισχυρίζεται ότι πέταξε το πτώμα της μικρούλας, στο φως έρχονται λεπτομέρειες από τη ζωή του διεστραμμένου άνδρα.

Εντύπωση προκαλεί ότι ο άνθρωπος αυτός έδειχνε να έχει μια απολύτως φυσιολογική ζωή, αποκομμένη από την σκοτεινή πλευρά του.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο 35χρονος serial killer έκανε μαθήματα photoshop μέσω YouTube!

 

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», ο Νίκος Μεταξάς κάλυπτε πολλές εκδηλώσεις, με την ιδιότητά του ως φωτογράφος. Μεταξύ των εκδηλώσεων -στις οποίες παρίσταντο και πολιτικά πρόσωπα από διάφορα κόμματα- ο 35χρονος ήταν παρών και σε εκδήλωση για ενίσχυση του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος στις 9 Φεβρουαρίου 2017.

Μάλιστα, για την εν λόγω εκδήλωση εκφράζονταν ευχαριστίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τους διοργανωτές «για την υπέροχη συνεργασία» που είχαν με τον Νίκο Μεταξά.

Κύπρος – Serial killer: Το βίντεο που έφτιαξε για το μοντέλο από την Βουλγαρία

Πριν από έναν μήνα, ο 35χρονος είχε συνεργαστεί με ένα νεαρό μοντέλο από τη Βουλγαρία, για τη δημιουργία ενός προωθητικού βίντεο κλιπ για τη δουλειά της.

Η κοπέλα, ονόματι Θέα, πόζαρε για τον διεστραμμένο λοχαγό στο σπίτι του τρόμου όπου είχε σκοτώσει τουλάχιστον δύο γυναίκες, ξαπλώνοντας μάλιστα και στο κρεβάτι του 35χρονου. Στο ίδιο κρεβάτι, σύμφωνα με την ομολογία του στους ανακριτές της Αστυνομίας, στραγγάλισε την ώρα της ερωτικής επαφής την Arian Palanas Rozano από τις Φιλιππίνες!

Δείτε παρακάτω το επίμαχο κλιπ:

Κύπρος – Serial killer: Καμία εξέλιξη στις έρευνες

Χωρίς κανένα νέο στοιχείο ολοκληρώθηκαν και χθες οι έρευνες στο φράγμα του Ξυλιάτου. Εκεί, δεν προέκυψε κάτι που να επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του Νίκου Μεταξά ότι εκεί πέταξε το πτώμα της 6χρονης Sierra Graze Seucalliuc.

Ωστόσο ο ίδιος επιμένει στους αρχικούς του ισχυρισμούς, παρά το ότι οι ανακριτές διατηρούν επιφυλάξεις για το αν λέει την αλήθεια. Όπως ανέφεραν έγκυρες πηγές στον «Π», είναι πάρα πολύ δύσκολο να πιστέψει κάποιος ότι ένας άνθρωπος που ομολογεί ότι σκότωσε μια γυναίκα και το παιδί της, πήρε το ρίσκο να πετάξει σε δύο διαφορετικά σημεία τα πτώματα.

Όπως έλεγαν οι ίδιες πηγές, «ένας έξυπνος άνθρωπος δεν θα έθετε σε κίνδυνο τον εαυτό του ώστε να γίνουν αντιληπτές οι κινήσεις του πετώντας πτώματα σε δύο σημεία, αυξάνοντας τον κίνδυνο να τον δει κάποιος, είτε στο φράγμα είτε στο μεταλλείο. Θα επέλεγε να ρισκάρει μία φορά και να πετάξει και τα δύο πτώματα στον ίδιο χώρο».

Ιδιαιτέρως για το φράγμα του Ξυλιάτου, το οποίο είναι πιο εκτεθειμένο σε μάτια πολλών ανθρώπων, το ρίσκο ήταν πολύ μεγαλύτερο, και μάλιστα αν συνέβη αυτό που ανέφερε, δηλαδή να μπήκε στο νερό για να σπρώξει το πτώμα πιο βαθιά.

 

 

Exit mobile version