Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Euroleague: Τα πήρε ο Ομπράντοβιτς με τον Σλούκα – «Σήκωσε το χέρι σου, έκανες φάουλ!» (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Euroleague: Τα πήρε ο Ομπράντοβιτς με τον Σλούκα – «Σήκωσε το χέρι σου, έκανες φάουλ!» (vid)

Euroleague: Mετά τη νίκη αυτή η Φενερμπαχτσέ απέχει μία νίκη από το φάιναλ φορ της Euroleague, που θα διεξαχθεί στη Βιτόρια της Ισπανίας.

Euroleague: Μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Ζαλγκίρις για τη Euroleague πέτυχε η Φενερμπαχτσέ των Ομπράντοβιτς και Σλούκα, με τους δυο τους να πρωταγωνιστούν σε ένα… θερμό επεισόδιο.

Ήταν λίγο πριν από το τέλος του δεύτερου δεκαλέπτου, όταν οι διαιτητές σφύριξαν φάουλ στον Κώστα Σλούκα, κάτι που αμφισβήτησε έντονα ο Έλληνας γκαρντ.

Πηγαίνοντας προς τον πάγκο της ομάδας του, ο Σλούκας είδε τον Ομπράντοβιτς να του κάνει παρατηρήσεις, όπως «σήκωσε το χέρι σου, έκανες φάουλ!».

Όταν ωστόσο ο Έλληνας άσος αντέδρασε, ο Σέρβος προπονητής εξαγριώθηκε και άρχισε να φωνάζει έξαλλος προς τον παίκτη του!

Τελικά, ο Σλούκας πείστηκε, σήκωσε το χέρι του και το ματς συνεχίστηκε σε ήρεμο κλίμα ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές του επεισοδίου.

Στα αγωνιστικά, μετά τη νίκη αυτή η Φενερμπαχτσέ απέχει μία νίκη από το φάιναλ φορ της Euroleague, που θα διεξαχθεί στη Βιτόρια της Ισπανίας.

Τον περασμένο Νοέμβριο, ο Κώστας Σλούκας τα είχε ξανακούσει άγρια από τον Ομπράντοβιτς, στο ματς της Φενέρ στο Ισραήλ κόντρα στη Μακάμπι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις