Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ευρωεκλογές 2019: Με υψωμένες γροθιές τα “συντρόφια” – Σίγουροι για τη νίκη στον ΣΥΡΙΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευρωεκλογές 2019: Με υψωμένες γροθιές τα “συντρόφια” – Σίγουροι για τη νίκη στον ΣΥΡΙΖΑ

Ευρωεκλογές 2019: Με τον πλέον αγωνιστικό παλμό έκλεισε η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ευρωεκλογές 2019: Αέρας νίκης, δηλώσεις αυτπεποίθησης και υψωμένες γροθιές από τον Πέτρο Κόκκαλη και άλλους υποψήφιους ευρωβουλευτές, στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αυτή δεν είναι ομάδα, είναι η dream team», είπε ο Αλέξης Τσίπρας ολοκληρώνοντας την παρουσίαση των 42 υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Ο κ. Τσίπρας είπε ότι πρόκειται για ψηφοδέλτιο από ανθρώπους από όλο το φάσμα του κοινωνικού χώρου, ψηφοδέλτιο μάχης και αγώνα.

Ευχαρίστησε όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της πλατιάς συσπείρωσης και θα διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στο νέο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο από θέσεις αριστεράς, δημοκρατικής και προοδευτικής παρουσίας.

Κλείνοντας την ομιλία του, είπε ότι “δεν αρκεί να έχεις την dream team, η dream team πρέπει να μάθει να παίζει συλλογικά, να δίνει πάσες και να σκοράρει” και έδωσε έτσι το σύνθημα “η dream team μαζί με όλους εσάς, να οργώσουμε την Ελλάδα, να δώσουμε το μήνυμα της προόδου, της δημοκρατίας, της νίκης”.

Ο κ. Τσίπρας δήλωσε βέβαιος ότι “το αποτέλεσμα της 26ης Μαΐου θα είναι αποτέλεσμα που θα επιβεβαιώνει τις προσδοκίες και τους αγώνες μας”.

Τσίπρας για Κόκκαλη: «Κρατάω το ότι είναι εγγονός του Πέτρου»

Ανεβαίνοντας στο βήμα για να τους παρουσιάσει ο Αλέξης Τσίπρας, ο Πέτρος Κόκκαλης ύψωσε την αριστερή του γροθιά ως ένδειξη αγωνιστικότητας.

Είχε προηγηθεί το… αστείο του πρωθυπουργού ο οποίος, παρουσιάζοντας τον Πέτρο Κόκκαλη που ήταν 13ος στη σειρά είπε: «Στο νούμερο 13 το έφερε η μοίρα να είναι ο Κόκκαλης ο οποίος είναι Ολυμπιακός, κανείς δεν είναι τέλειος, αλλά εγώ κρατάω ότι είναι εγγονός του Πέτρου Κόκκαλη»…

Εξίσου αγωνιστικό χαιρετισμό με υψωμένη την δεξιά ωστόσο γροθιά, έκανε και ο Πάνος Λάμπρου, μέλος της ομάδας των 53 του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Ολυμπιονίκης του τάε κβον ντο, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, επίσης υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, ύψωσε και εκείνος τη γροθιά του.

Η Λυδία Κονιόρδου επέλεξε να χαιρετίσει τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ανεμίζοντας με το δεξί της χέρι ένα κατακόκκινο φουλάρι.

Πιο διακριτικός ο Σπύρος Δανέλλης, επέλεξε να βάλει το δεξί του χέρι στη θέση της καρδιάς ευχαριστώντας τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τον Αλέξη Τσίπρα που τον τοποθέτησε στο ευρωψηφοδέλτιο.

Η 90χρονη Ιταλίδα Λουτσιάνα Καστελίνα πάντως, επέλεξε να χαιρετήσει επίσης αγωνιστική με υψωμένη την αριστερή της γροθιά.

Εξίσου αγωνιστική η εμφάνιση του επί χρόνια ευρωβουλευτή και εκ νέου υποψηφίου, Δημήτρη Παπαδημούλη.

Τσίπρας για Γεωργούλη: «Μου είπαν δεν χωράει άλλος Αλέξης»

Επίσης ο Πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος στον ηθοποιό Αλέξη Γεωργούλη είπε χαριτολογώντας: «Μου είπαν δεν χωράει άλλος Αλέξης στο ψηφοδέλτιο…».

Ξέχασε την Κουντουρά

Ο πρωθυπουργός στη συνέχεια… ξέχασε να αναφέρει την Ελενα Κουντουρά. «Εντάξει παιδιά ξεχάσαμε την Κουντουρά, αλλά αυτή έχει σαρώσει όλα τα βραβεία στον Τουρισμό» δικαιολογήθηκε».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις