Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σίσσυ Χρηστίδου: Ο έρωτας με τον Θοδωρή Μαραντίνη, η αποβολή και το τέλος
LIFESTYLE

Σίσσυ Χρηστίδου: Ο έρωτας με τον Θοδωρή Μαραντίνη, η αποβολή και το τέλος

Σίσσυ Χρηστίδου: Χρηστίδου και Μαραντίνης χωρίζουν, με τους φαν να μην μπορούν να το πιστέψουν.

Σίσσυ Χρηστίδου: Σαν κεραυνός “έπεσε” η είδηση του χωρισμού ενός από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόου μπιζ, καθώς όπως ανακοίνωσαν η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης παίρνουν διαζύγιο.

Τη δυσάρεστη είδηση έκαναν γνωστή και οι δυο με κοινή ανακοίνωση μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στο Instagram.

H Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης ήταν μαζί για 13 χρόνια, εκ των οποίων τα 9 χρόνια παντρεμένοι.

Η γνωστή παρουσιάστρια παντρεύτηκε τον τραγουδιστή & κιθαρίστα των Onirama στις 16 Αυγούστου 2009.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο γιους, τον Φίλιππο – Ραφαήλ και τον Μιχαήλ – Άγγελο.

Σίσσυ Χρηστίδου: Δεν το πιστεύουν οι θαυμαστές

Σοκαρισμένοι είναι οι ακόλουθοί τους στα social media, οι οποίοι δεν μπορούν να το πιστέψουν, καθώς κανείς δεν είχε καταλάβει το παραμικρό, και οι δυο τους φαίνονταν πολύ ερωτευμένοι.

«Πραγματικά ό.τι πιο σοκαριστικό…δε το περίμενα με τίποτα…απίστευτο…κρίμα…εσείς ξέρετε τι είναι καλύτερο αλλά για εμάς που σας αγαπήσαμε κ σας γνωρίσαμε μαζί φαντάζει να απίστευτο..», γράφει μία κοπέλα στα σχόλια.

«Αποκλείεται δεν υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει αυτό….μα πώς εσείς οι δύο….ήσασταν πρότυπο ρε παιδιά», γράφει κάποιος άλλος.

«Σίσσυ πείτε ότι μας δουλεύετε σε παρακαλώ πολύ!!!», γράφει ακόμα ένας ακόλουθος της παρουσιάστριας.

Μάλιστα, πριν από λίγους μήνες, ο Θοδωρής Μαραντίνης υπερασπίστηκε τη Σίσσυ Χρηστίδου, απαντώντας στα κακεντρεχή σχόλια που γίνονταν για τα κιλά της αγαπημένης του.

Σίσσυ Χρηστίδου: Πώς γνώρισε τον Θοδωρή Μαραντίνη

Το ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες, συναντήθηκε για πρώτη φορά σε συναυλία στη Χαλκιδική το καλοκαίρι του 2004. Μετά από την συναυλία κοινοί τους φίλοι αποφασίζουν να συνεχίσουν το βράδυ τους στην παραλία.

Τι έλεγε ο Θοδωρής Μαραντίνης στο People

«Με την Σίσσυ γνωριζόμαστε πριν γίνουμε ζευγάρι και την κατάλληλη στιγμή που και οι δυο είχαμε την δυνατότητα να πάμε την σχέση μας σε ένα επόμενο επίπεδο, αποφασίσαμε να είμαστε μαζί. Ουσιαστικά το φλερτ μεταξύ μας πάντα υπήρχε, απλά περίμενε την κατάλληλη στιγμή ώστε να εκδηλωθεί».

Σίσσυ Χρηστίδου: Η αποβολή

Μία από τις πιο δύσκολες στιγμές που πέρασαν, είναι όταν πριν από λίγα χρόνια, η Σίσσυ Χρηστίδου έχασε το παιδί που κυοφορούσε. «Ο κόσμος με βοήθησε, γιατί ένιωσα πολύ μεγάλη στήριξη. Αλλά ήταν το ίδιο βαρύ και για τους δύο. Είμαστε και οι δύο κοντά στα παιδιά μας.

Η περίπτωση μας δεν είναι η μαμά που είναι πάνω από τα παιδιά όλη μέρα και ο μπαμπάς που τα βλέπει πού και πού. Απλά συνέβαινε στο δικό μου σώμα. Αυτή είναι η διαφορά. Αλλά και οι δύο χάσαμε ένα παιδί, δεν το έχασα μόνο εγώ. Η ψυχραιμία με την οποία το αντιμετώπισα αφορούσε πρωταρχικά τη στήριξη που είχα από τον άντρα μου», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο Down Town η παρουσιάστρια.

Η τελευταία φωτο του Μαραντίνη

Τους τελευταίους μήνες η αλήθεια είναι ότι είχαν μειωθεί τόσο τα βίντεο όσο και οι κοινές τους φωτογραφίες στο instagram.

Ωστόσο ο Θοδωρής μετά από καιρό δημοσίευσε στις 8 Μαρτίου ημέρα της γυναίκας μια φωτογραφία της Σίσσυς η οποία κρατούσε ένα μπουκέτο λουλούδια και έγραψε ένα ρητό του Όσκαρ Ουάιλντ.

«Είναι γραφτό οι γυναίκες να αγαπιούνται… και όχι να γίνονται κατανοητές»! Women are meant to be loved … not to be understood #oscarwilde#internationalwomensday #truelove.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις