Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Εκλογές 2019: Υποψήφιος και ο Γιάννης Φλωρινιώτης
LIFESTYLE

Εκλογές 2019: Υποψήφιος και ο Γιάννης Φλωρινιώτης

Εκλογές 2019: Ο γνωστός τραγουδιστής "κατεβαίνει" στην πολιτική με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Εκλογές 2019: Ο Γιάννης Φλωρινιώτης αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές, στο πλευρό του Παναγιώτη Ψωμιάδη. Αν και Πειραιώτης, ο Γιάννης Φλωρινιώτης τονίζει πως αγαπάει και έχει όνειρα για τη Θεσσαλονίκη.

Την ανακοίνωση έκανε στο facebook ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, που λίγο νωρίτερα είχε αποσπάσει το «ναι» του τραγουδιστή.

Όπως γράφει ο κύριος Ψωμιάδης για τον Φλωρινιώτη, «τρελή αγάπη για τη Θεσσαλονίκη για την Τουμπα.. Γιάννη μου σε ευχαριστω…Με άρεσαν οι προτάσεις σου… Αλλά θα κλείσουμε και πολλά στόματα…».

Εκλογές 2019: Λίγα λόγια για τη “μεγάλη φίρμα”

Ο Γιάννης Αποστολίδης, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, γεννήθηκε στη Φλώρινα και ξεκίνησε να τραγουδάει σε ηλικία 14 ετών.

Αργότερα βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου τραγούδησε δίπλα σε μεγάλους ρεμπέτες, όπως Μάρκος Βαμβακάρης, Γιάννης Παπαϊωάννου, Γιώργος Λούκας, Πρόδρομος Τσαουσάκης, Θεόδωρος Πολυκανδριώτης και με τη Ρίτα Σακελλαρίου.

Το 1970-71, έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα. Δουλεύει σε διάφορα κέντρα, τραγουδώντας χορεύοντας και ντυμένος εκκεντρικά. Όπου εμφανίζεται έχει μεγάλη επιτυχία, αλλά δέχεται και σκληρή κριτική.

Στη δισκογραφία, κάνει την πρώτη του εμφάνιση με το άλμπουμ “Τώρα Θέλω Τώρα”, που αμέσως γίνεται χρυσό.

Ήταν παντρεμένος 30 χρόνια με την Μάχη, με την οποία απέκτησαν τρία παιδιά.

Τα δύο μεγαλύτερα, ακολούθησαν τον καλλιτεχνικό δρόμο, ενώ ο τρίτος επέλεξε να απέχει από τη δημοσιότητα. Χώρισαν το 2006.

«H γυναίκα μου ήθελε να χωρίσουμε κι εγώ το αποδέχτηκα νιώθοντας ότι ήθελε να πάει τη ζωή της παρακάτω. Όταν ήρθε μία μέρα ο γιος μου και μου είπε: «Μπαμπά, η μαμά θέλει να φύγει», εγώ του απάντησα: «Δεν πειράζει, αγόρι μου, πάμε κάτω να της ετοιμάσουμε τα πράγματά της», έλεγε ο τραγουδιστής σε εβομαδιαία εφημερίδα.

Δύο χρόνια πριν ο Νίκος Κοκλώνης, αποκάλυψε πως ο αδελφός του εδώ και 10 χρόνια έχει σχέση με την πρώην σύζυγο του Γιάννη Φλωρινιώτη. Κάτι για το οποίο ο ίδιος ειδικά στις αρχές, ένιωθε άσχημα.

«Έμενα στην ίδια πολυκατοικία με τον Γιάννη Φλωρινιώτη. Ο Γιάννης ήταν μεγάλος σταρ. Ήμουν στην πολυκατοικία από παιδάκι. Οκτώ-εννιά χρονών διάβαζα για το δημοτικό, δεν καθόμουν και ήρεμος και άκουγα από κάτω “Πειράζει που είσαι μεγάλη φίρμα”.

Είχα μάθει όλο το ρεπερτόριο. Η γυναίκα του Γιάννη Φλωρινιώτη είναι με τον αδελφό μου μαζί. Είναι ζευγάρι εδώ και 10 χρόνια. Αυτά έγιναν μέσα στην πολυκατοικία. Και ένιωθα πολύ άσχημα. Γιατί ήμουν τόσο φίλος με την Άννα και τον Νικολάκη.

Πάω στον Γιάννη και του λέω: “Γιάννη μου, μπορεί και να μην ξαναμιλήσω στον αδελφό μου, δεν θέλω να χαλάσουμε τη σχέση μας. Μου είπε: “Δεν πειράζει”. Δεν έχουν παιδί, αλλά ζούνε μαζί πάρα πολλά χρόνια» αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης έχει και μία εγγονή, από την κόρη του Άννα.

Η Αννούλα Φλωρινιώτη, υπήρξε παντρεμένη με τον επιχειρηματία Βασίλη Λίγκα, με τον οποίον ενώ έχουν χωρίσει, διατηρούν άριστες σχέσεις.

Για πολλά χρόνια ο Γιάννης Φλωρινιώτης ζούσε με την οικογένειά του, στην Καλλίπολη του Πειραιά.

Το Δεκέμβριο του 2004 κυκλοφόρησε η αυτοβιογραφία του με τίτλο “Το Τίμημα Της Δόξας” και σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Πέρσι, ανέλυε… τα σεξουαλικά του προβλήματα στην δημοσιογράφο, αποκαλύπτοντας πως επί 20 χρόνια ζει χωρίς… σεξ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις