Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κύπρος – Serial Killer: Μοντέλο πόζαρε για τον διεστραμμένο λοχαγό στο κρεβάτι του τρόμου (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Κύπρος – Serial Killer: Μοντέλο πόζαρε για τον διεστραμμένο λοχαγό στο κρεβάτι του τρόμου (vid)

Κύπρος - Serial Killer: Το νεαρό μοντέλο γνώρισε τον Νίκο Μεταξά πριν ένα μήνα και πόζαρε γι' αυτόν σε βίντεο κλιπ, στο κρεβάτι του σπιτιού του όπου είχε σκοτώσει δύο γυναίκες

Κύπρος – Serial Killer: Μια συγκλονιστική μαρτυρία για τον serial killer της Κύπρου καταθέτει ένα νεαρό μοντέλο με βουλγαρική καταγωγή, που  γνώρισε τον Νίκο Μεταξά πριν ένα μήνα.

Η κοπέλα, ονόματι Θέα, πόζαρε για τον διεστραμμένο λοχαγό που της παρουσιάστηκε ως φωτογράφος, για ένα βίντεο κλιπ, ξαπλώνοντας μάλιστα και στο κρεβάτι του σπιτιού του 35χρονου.

Στο ίδιο κρεβάτι, σύμφωνα με την ομολογία του στους ανακριτές της Αστυνομίας, στραγγάλισε την ώρα της ερωτικής επαφής την Arian Palanas Rozano από τις Φιλιππίνες!

Κύπρος – Serial Killer: Η μαρτυρία του νεαρού μοντέλου

Η Θέα μίλησε αποκλειστικά στο philenews για το πώς γνώρισε τον Νίκο Μεταξά μέσω facebook, τα ραντεβού τους και τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ στο σπίτι του όπου σκότωσε τις δύο νεαρές Φιλιππινέζες κι έχασε τη ζωή του το 6χρονο αγγελούδι της Μαίρης Ρόουζ.

Όπως αποκαλύπτει η Θέα, ο «Ορέστης» της μιλούσε για την πρώην σύζυγό του, για τον καλό χαρακτήρα του, αλλά και για τους τελευταίους δεσμούς που είχε μετά τον χωρισμό του και τις … φιλικές σχέσεις που διατηρούσε μαζί τους!

Ο «Ορέστης» είχε προσφερθεί μάλιστα να της ενοικιάσει σπίτι που διατηρεί πάνω από το δικό του και για τελευταία φορά της μίλησε μέσω μηνύματος λίγες ώρες πριν συλληφθεί.

Δείτε το επίμαχο βίντεο, όπου προβάλλονται πλάνα και από το βίντεο κλιπ που τράβηξε και σκηνοθέτησε ο «Ορέστης»

 

Κύπρος – Serial Killer: Στο μικροσκόπιο των Αρχών τα ηλεκτρονικά ίχνη του Μεταξά

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του protothema.gr, τα ηλεκτρονικά ίχνη που έχει αφήσει ο 35χρονος serial killer λοχαγός Νίκος Μεταξάς, στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης αλλά και στα sites γνωριμιών, στα οποία ήταν μέλος, έχουν βάλει κάτω από το μικροσκόπιο τους οι ανακριτές του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αστυνομίας.

Η προσπάθεια που καταβάλλεται είναι να συνδεθούν οι διαδικτυακές επαφές του καθ’ ομολογία δράστη δύο τουλάχιστον δολοφονιών γυναικών, με γυναίκες που έχουν δηλωθεί ως εξαφανισθείσες και παρουσιάζουν χαρακτηριστικά που τις καθιστούν πιθανά θύματα του 35χρονου αξιωματικού.

Κύπρος – Serial Killer: Φόβοι για πολλά θύματα

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι ανησυχίες των αστυνομικών δεν περιορίζονται μόνο στις γυναίκες των οποίων έχει δηλωθεί η εξαφάνιση, αλλά και σε άλλες που πιθανόν δεν είχαν φιλικό ή συγγενικό κύκλο στη Κύπρο για να της αναζητήσουν ή να δηλώσουν την εξαφάνισή τους.

Το τι κρύβουν τα θολά νερά του φρεατίου στο μεταλλείο Μιτσερού, έξω από τη Λευκωσία, είναι άγνωστο και ο 35χρονος δεν δείχνει διατεθειμένος να μιλήσει για περισσότερα πράγματα, πέραν αυτών που του παρουσιάζει ως ευρήματα η Αστυνομία.

Κύπρος – Serial Killer: Κανένα ίχνος της 6χρονης

Οι έρευνες στο φράγμα του χωριού Ξυλιάτου, – λίγα χιλιόμετρα μακριά από το μεταλλείο Μιτσερού, – για εντοπισμό της σορού της 6χρονης Sierra Graze Seucalliuc δεν έχουν φέρει στην επιφάνεια στοιχεία που να δημιουργούν αισιοδοξία για επιβεβαίωση των όσων έχει ισχυριστεί ο καθ’ ομολογία δράστης.

Χθες εκτός από τα μέλη της ΕΜΑΚ (Ειδική Μονάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών) και των ΟΥΚ (Ομάδα Υποβρυχίων Καταστροφών) χρησιμοποιήθηκε και υποβρύχια κάμερα. Οι έρευνες θα συνεχιστούν και σήμερα ώστε να εξεταστούν διάφορες περιοχές που παρουσιάζουν ιδιαιτερότητα.

Ο Νίκος Μεταξάς που ομολόγησε τη δολοφονία του παιδιού, κατέθεσε ότι πέταξε το άψυχο σώμα του στο φράγμα αφού το είχε τυλίξει σε σεντόνι με πέτρες.

Ο Ν. Μεταξάς μέχρι σήμερα έχει παραδεχτεί τρεις φόνους, αφού δεν ήταν σε θέση να διαψεύσει τα στοιχεία που τον συνέδεαν με αυτούς και αφού πρώτα είχαν εντοπιστεί τα πτώματα των δύο γυναικών. Οι ανακριτές πιστεύουν ότι έχουν διαπραχθεί και άλλα εγκλήματα τα οποία δεν ομολογεί για όσο χρόνο η Αστυνομία δεν παρουσιάζει στοιχεία που να τον συνδέουν με αυτά και δεν εντοπίζονται άλλα πτώματα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις