Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Στάθης Ψάλτης: Δύο χρόνια από τον θάνατό του
LIFESTYLE

Στάθης Ψάλτης: Δύο χρόνια από τον θάνατό του

Δύο χρόνια συμπληρώνονται χθες 21 Απριλίου από την ημέρα που ο Στάθης άφησε την τελευταία του πνοή, μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο.

Στάθης Ψάλτης: 21 Απριλίου, δύο χρόνια από την ημέρα που ο Στάθης Ψάλτης, ένας από τους πιο αγαπημένους και κορυφαίους ηθοποιούς της χώρας μας άφησε την τελευταία του πνοή.

Η ανάρτηση της Καίτης Φίνου

Με αφορμή τη θλιβερή επέτειο, λοιπόν, η Καίτη Φίνου ένα μια συγκινητική ανάρτηση στα social media. Θυμίζουμε ότι η Καίτη Φίνου υπήρξε ζευγάρι για πολλά χρόνια με τον Στάθη Ψάλτη. Έτσι, η αγαπημένη ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του από το παρελθόν, την οποία συνόδευε με συγκινητικά λόγια.

«21 Απριλίου 2017. 2 χρόνια από τον χαμό του Στάθη Ψάλτη….. 2 χρόνια που ορφάνεψε το θέατρο από έναν τόσο σπουδαίο ηθοποιό…. 2 χρόνια που ορφάνεψε η οικογένειά του… 2 χρόνια ορφάνιας για όσους τον αγάπησαν,τον θαύμασαν τον λάτρεψαν…… Λείπεις Σταθη μας….».

Η ανάρτηση της Χριστίνας Ψάλτη

Σε ανάρτηση προχώρησε και η Χριστίνα Ψάλτη, η σύζυγος του Στάθη, που βρισκόταν μαζί του μέχρι το τέλος. Με αφορμή την θλιβερή επέτειο των δύο χρόνων από τον θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού, η Χριστίνα ανέβασε στα instastories μια φωτογραφία του και έγραψε:

«Πόσο κάρβουνο αντέχει η ψυχή του Στάθη; Η ψυχή μου κρύβει μόνο γαλάζιο, με την έννοια του ουρανού. Είναι ελεύθερη και κινείται παντού. Όπως ενός αποθανόντος ανθρώπου. Τόσο ελεύθερη».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις