MasterChef Spoiler: Εκτός παιχνιδιού ένας από τους πιο δημοφιλείς παίκτες;

LIFESTYLE

MasterChef Spoiler: Εκτός παιχνιδιού ένας από τους πιο δημοφιλείς παίκτες;

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

MasterChef Spoiler: Μια φωτογραφία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες «κάρφωσε» τις εξελίξεις

22.04.2019 | 16:39

MasterChef Spoiler: Μια φωτογραφία «σπόιλαρε» την αποχώρηση ενός πολύ αγαπητού παίκτη από το MasterChef.

Έτσι τουλάχιστον δείχνει να πιστεύει το διαδίκτυο, που θεωρεί δεδομένη την αποχώρηση ενός από τους πιο δημοφιλείς παίκτες, αφού εθεάθη – και φωτογραφήθηκε – να πίνει σήμερα καφέ με ανδρική παρέα.

Ο λόγος για τον αγαπημένο του κοινού Παντελή, που τις τελευταίες εβδομάδες σημείωνε πολύ καλές επιδόσεις στο παιχνίδι.

 

Υπενθυμίζεται ότι μόλις λίγες ημέρες ο συμπαθέστατος Παντελής ήταν αρχηγός της ομάδας που κέρδισε τη δοκιμασία στο ταξίδι στη Γαλλία.

MasterChef Spoiler: Η αναγνωρισιμότητα τα «χαλάει» στην παραγωγή

H δεκάδα του MasterChef είναι πλέον γνωστή και η αντίστροφη μέτρηση για τους παίκτες που θα κοπούν από το επόμενο στάδιο έχει ξεκινήσει.

Αν και η παραγωγή καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες για να προστατέψει το ποιος αποχωρεί κάθε εβδομάδα, το έργο της δυσκολεύει το γεγονός ότι οι παίκτες είναι πλέον πολύ αναγνωρίσιμοι και δύσκολα περνούν απαρατήρητοι.

Αυτό συνέβη εξάλλου και στην περίπτωση του Παντελή, που έχει εξελιχθεί σε φίρμα, ειδικά μετά το viral video με τον Χαράλαμπο.

 

 

Η σημερινή του εμφάνιση εκτός MasterChef σημαίνει δυστυχώς ότι η τριάδα των πιο συμπαθητικών παικτών (Παντελής, Χρήστος, Ζαχίρ) χάνει ένα μέλος της και το σπίτι τον άνθρωπο που διασκέδαζε τους παίκτες με τη μουσική του.

 

 

Exit mobile version