Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Μαφία Κορυδαλλού: Στραγγαλισμός και όχι ναρκωτικά ο θάνατος συνεργού του «εγκεφάλου» των φυλακών
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μαφία Κορυδαλλού: Στραγγαλισμός και όχι ναρκωτικά ο θάνατος συνεργού του «εγκεφάλου» των φυλακών

Μαφία Κορυδαλλού: Αλλαγή πλεύσης στην υπόθεση του θανάτου κακοποιού και συνεργού του «εγκέφαλου» της μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού.

Μαφία Κορυδαλλού: Αλλαγή πλεύσης στην υπόθεση του θανάτου κακοποιού και συνεργού του «εγκέφαλου» της μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού. Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι ο θάνατός του μέσα στην 4η πτέρυγα δεν οφείλεται σε ναρκωτικά, όπως αρχικά είχε γίνει γνωστό. Αντίθετα, είναι δολοφονία και οφείλεται σε στραγγαλισμό.

Είναι ο Αλβανός που έδωσε καταφύγιο στους δολοφόνους του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου μετά τη δολοφονία του τελευταίου. Υπενθυμίζεται ότι είχε βρεθεί νεκρός μέσα στο κελί του στα τέλη Ιανουαρίου. Η αρχική εκτίμηση μιλούσε για ναρκωτικά. Ωστόσο, ο ιατροδικαστής εντόπισε στον λαιμό του σημάδια και ίχνη.  Αυτά παραπέμπουν ευθέως σε ανθρωποκτονία και μάλιστα με τη μέθοδο του στραγγαλισμού.

Μάλιστα, μέχρι και αυτή τη στιγμή οι περισσότερες υποψίες για τη δολοφονία πέφτουν στον «εγκέφαλο» της μαφίας των φυλακών. Έτσι ερευνάται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να βρίσκεται αυτός πίσω από τη νέα ανθρωποκτονία.

Θυμίζουμε ότι ο «εγκέφαλος» της μαφίας των φυλακών, σε προηγούμενη φάση, προσπαθούσε να χρησιμοποιήσει το θάνατο του συνεργού του. Μάλιστα σχεδίαζε να τον «φορτώσει» στον Αριστείδη Φλώρο, λέγοντας μάλιστα σε συνομιλίες του ότι είχε χρησιμοποιηθεί δηλητήριο. Ωστόσο η ιατροδικαστική εξέταση άλλαξε την τροπή της υπόθεσης.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις